Suomen U19-maajoukkue voitti Israelin – jatkokarsintapaikka varmistui

02.12.2023

Pikkuhelmarit voitti lauantaina Israelin ja varmisti samalla paikkansa jatkokarsinnoissa.

U19-maajoukkue jatkoi voittokulkuaan Vantaan Myyrmäessä. EM-karsintaturnauksen toisessa kamppailussa kaatui Israel lukemin 3-0.

Suomi siirtyi johtoon Lilli Halttusen osumalla, kun ottelua oli takana 25 minuuttia. HJK-hyökkääjä onnistui toistamiseen reilut kymmenen minuuttia myöhemmin upealla puskumaalilla.

Loppulukemat viimeisteli Anelma Lahikainen noin vartti ennen loppuvihellystä. Pikkuhelmarit voitti avausottelussaan Norjan ja varmisti näin Israel-kamppailun voitolla paikkansa jatkokarsinnoissa.

Suomi kohtaa karsintaturnauksen päätöspelissään vielä Saksan. Ottelu pelataan Myyrmäen Jalkapallostadionilla tiistaina 5. joulukuuta. Tapahtumaan on vapaapääsy ja se myös esitetään suorana sekä selostettuna Palloliiton Youtube-kanavalta.

Kuva: Kalevi Hämäläinen