Hyppää sisältöön

Syys-lokakuun BestDrive-kentällisen äänestys käynnissä

26.10.2023

Subway Kansallisen Liigan kausi on päättynyt. Palataan vielä kauden viimeisille hetkille. Ketkä olivat pelipaikkojensa parhaimmistoa syyskuun ja lokakuun aikana? BestDrive-kentällisen äänestys on auki.

Maalivahdit

Annika Laihanen

HJK:n ykkösvahti antoi joukkueelleen omalla tekemisellään mahdollisuuden voittaa jokaisessa liigapelissä syys-lokakuussa. Laihanen esti torjunnoillaan tilastollisesti noin 1,5 maalia. Pääsi juhlimaan hopeaa kauden päätteeksi.

Roosa Karppinen

Syys-lokakuun aikana neljä ottelua, joista Ilves voitti kolme ja yksi päättyi tasan. Karppinen päästi ajanjaksolla kolme osumaa ja torjui suurin piirtein maaliodottaman mukaisesti, mutta hieman sitä paremmin. Vahva syksy.

Sofia Manner

FC Hongan maalivahti päätti hienon kautensa erinomaiseen suoritukseen ja nollapeliin Bolt Arenalla. Manner päästi syys-lokakuussa jopa kolme maalia vähemmän, mitä odottama antaisi olettaa. Erittäin tärkeä pelaaja joukkueelleen koko kauden.

Puolustajat

Daniela Sandås

Vuorenvarmaa tekemistä FC Hongan puolustuslinjan johtohahmolta alusta loppuun. Syys-lokakuussa esiintyi edukseen varsinkin voitetuissa pääpalloissa ja puolustusalueen purkutilanteissa. Pystyi puolustamaan vahvasti myös eteenpäin ja paineistamaan pallollisia pelaajia. Hieno kausi.

Emmi Siren

Kriittinen rooli myös KuPS-hyökkäyksessä. Lukuisia avainsyöttöjä ja kaksi maalisyöttöä syys-lokakuussa. Sarjan kärkipäätä hyökkäyskolmanneksen edistävissä peliteoissa joko kuljetuksin tai syötöin. Vahva kausi heti tervehdyttyään.

Anna Nurmi

Alkukaudesta paljon maalejakin tehnyt laitapuolustaja pelasi tasaisen varmasti. Syys-lokakuussa paljon syötönkatkoja ja eniten pallon viemisiä vastustajan alueelle joko kuljettaen tai syöttäen. Tärkeä niin puolustus- kuin hyökkäyssuuntaan.

Keskikenttäpelaajat

Eevi Sutela

FC Hongan keskikentän väsymätön taistelija, jolla on erinomainen laukaus. Teki seurantajaksolla yhden voittomaalin. Tilastollisesti todella korkealla niin syötönkatkoissa, prässitilastoissa kuin taklauksissa. Jakoi runsaasti onnistuneita syöttöjä rangaistusalueen sisälle.

Minea Lassas

PK-35:n kapteeni jatkoi kauden loppuun asti intensiivisellä pelityylillään. Syys-lokakuussa eniten syötönkatkoja, kärkipäätä myös taklauksissa ja omilla luvuillaan pallollisten pelaajien paineistamisessa sekä riistoissa. Teki myös kaksi maalia ja oli isossa roolissa helsinkiläisten sarjapaikan säilyttämisen takana.

Iina Salmi

Oli kauden ratkaisuhetkillä erittäin tärkeässä roolissa. Toi kokemusta HJK:n nuoreen ryhmään ja viimeisteli syys-lokakuussa neljä maalia. Loistava potkutekniikka ja kaksi hienoa vapaapotkumaalia tästä todisteena.

Hyökkääjät

Lotta Lindström

Viimeisteli syys-lokakuussa kaksi maalia ja järjesteli kolme. Lindström pokkasi kauden päätteeksi maalikuningattaren tittelin 17 osumallaan. Loi seurantajaksolla omalla tekemisellään maaliodottamaa yli 4 maalin edestä.

Aino Kröger

Vahva kausi ja maalipörssin toinen sija. Jatkoi kauden viimeisten kuukausien ajan varmalla perustasollaan. Viimeisteli kolme KuPS-maalia ja syötti pari siihen päälle. Krögerin rooli suuri myös mestarijoukkueen erikoistilanteissa.

Anna Olmala

Ilveksen kapteeni osoitti kauden aikana vaarallisuutensa hyökkäyksessä. Oli Haastajasarjassa hurjassa vedossa. Teki neljä maalia ja alusti muutaman tamperelaisten osuman. Pallollisena jatkuvasti koko joukkueen hyökkäyspeliä edistäviä ratkaisuja.

 

Äänestys päättyy tiistaina 31. lokakuuta kello 18.00. Äänestäneiden kesken arvotaan Ruutu+ -kausikortti (6kk).

Kansallinen Liiga valitsee BestDrive kuukauden kentällinen -ehdokkaiksi eri pelipaikoilla vakuuttavia otteita kuukauden aikana esittäneet pelaajat. Lopullisen valinnan kuukauden pelaajista teet sinä.

ÄÄNESTÄ TÄSTÄ

Search