Hyppää sisältöön

Tia Painilainen vahvistaa Honkaa myös ensi kaudella

20.12.2019

Painilainen opiskelee Yhdysvalloissa Manhattan Collegessa, joten Suomessa hän on viime kauden tapaan vain osan vuodesta. Hän on ollut myös kuluneen talven aikana mukana muutamissa harjoituksissa ja onkin varma siitä, että Honka menestyy myös ensi kaudella.

– Mahtavaa saada olla taas ensi kaudella osana huikeaa joukkuetta. Meillä on Hongassa hyvät puitteet harjoitella ja kehittyä, sekä vahva joukkuehenki. Tällä joukkueella on todella paljon potentiaalia. Odotan jo innolla kesän pelejä, Painilainen kommentoi Hongan sivuilla.

Painilainen pelasi viime kaudella ensimmäiset ottelunsa Hongan liigajoukkueessa. Hän on kuitenkin kantanut keltamustaa paitaa aiemmin juniorivuosina. Viime kaudella minuutteja kertyi yhteensä kahdeksassa ottelussa ja maaleja syntyi kaksi kappaletta.

Hongan päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälän mukaan Painilainen on joukkueelle erittäin tärkeä pelaaja.

– Tia on kokonaisvaltainen pelaaja, joka pystyy pelaamaan useampaakin pelipaikkaa. Hän on taitava pallon kanssa, näkee kentän hyvin ja omaa hyvät fyysiset ominaisuudet. Hän pelasi upean viime kesän Hongan paidassa tehden myös tärkeitä maaleja. Odotamme innolla häntä takaisin yliopistotauolla, Lappi-Seppälä sanoo.

Search