Hyppää sisältöön

Tiia Hirvonen ja Nelly Lehtilä jatkavat TPS:ssa

05.01.2020

Hirvonen liittyi TPS:n riveihin viime kaudeksi. Hyvinkäältä kotoisin oleva Hirvonen nousi HJK:n junioreista seuran edustusjoukkueeseen kaudeksi 2017, mutta hän jatkoi seuraavalla kaudella matkaansa Åland Unitediin ja Kuopion Pallokissoihin. TPS:ssa hän pelasi kaudella 2019 loukkaantumisen vuoksi vain kymmenen liigaottelua, mutta viimeisteli niissä uransa ensimmäiset kaksi liigamaalia. Yhteensä liigakokemusta on nyt 28 ottelun verran.

Lehtilä nousi TPS:n edustusjoukkueen pelaavaan kokoonpanoon kaudella 2018, jolloin hän pelasi uransa ensimmäiset seitsemän liigaottelua. Liedosta kotoisin oleva Lehtilä pelasi viime kaudella jo 20 liigaottelua ja viimeisteli niissä Hirvosen tapaan koko liigauransa ensimmäiset kaksi maalia.

– Saimme hyökkäyspäähämme kaksi työteliästä ja nälkäistä nuorta pelaajaa, jotka haluavat kehittyä vielä entistäkin paremmiksi. Joukkueen runko on jo nyt hyvin koossa, mutta vahvistamme kokonaisuutta vielä muutamalla pelaajalla, TPS:n päävalmentaja Sami Haltia summaa turkulaisten sivuilla.

TPS:n sopimuspelaajat (20) kaudelle 2020:
Maalivahdit: Meri Hämäläinen, Inkeri Niemi ja Siiri Välimaa.
Kenttäpelaajat: Amanda Aatsinki, Mira Andersson, Katja Hakala, Tiia Hirvonen, Laura Kattelus, Jatta Keskitalo, Nella Kettunen, Netta Laasio, Nelly Lehtilä, Viivi Ollonqvist, Jenni Rannus, Milla Rantamäki, Daniela Sandås, Emma Santamäki, Viivi Spets, Patricia Träsk ja Saija Östlund.

Lähde: TPS:n kotisivut

Search