Hyppää sisältöön

Tiia Savolainen ja Honka jatkosopimukseen

18.12.2019

Savolainen on pelannut Naisten Liigaa aiemmin Pallokissojen ja TPS:n riveissä. Hän siirtyi viime kauden alussa PK-35 Vantaaseen, mutta joukkueen jäätyä ilman liigalisenssiä vei tie Hongan riveihin. Yhteensä Savolaisella on kasassa jo yli sata liigaottelua.

Hongassa hän ehti pelaamaan kuusi ottelua, ennen kun ikävä loukkaantuminen päätti kauden. Savolainen odottaakin innolla paluuta pelikuntoon.

— Loukkaantumisen vuoksi viime kauteni Hongan paidassa jäi lyhyeksi. Odotan sitäkin innokkaampana tulevaa kautta ja paluuta kentille. On mahtavaa jatkaa tässä joukkueessa, sillä kaikki pelaajat ovat hyvin motivoituneita ja puitteet Tapiolassa erittäin hyvät joukkueen ja pelaajien kehittymiselle, hän kommentoi espoolaisten sivuilla.

Päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä pitää Savolaista arvokkaana pelaajana joukkueelle. Myös hän uskoo, että loukkaantumisen jäljiltä kentille palaa entistä vahvempi pelaaja.

— Tiia on kuulunut jo pitkään Naisten liigan vaarallisimpiin hyökkääviin pelaajiin. Nopeudellaan ja hyvillä haastoillaan hän pystyy aiheuttamaan päänvaivaa jokaisen vastustajan puolustukselle. Viime kausi päättyi ikävään polvivammaan, mutta olen varma että hän haluaa tulla nyt entistä vahvempana takaisin, Lappi-Seppälä sanoo.

Search