Hyppää sisältöön

Tikkurilan Palloseuralle toinen hopeamitali putkeen – ”Olemme joukkue isolla J:llä”

09.10.2021

Tikkurilan Palloseuran kapteeni Annika Haanpää juhlii joukkueensa kanssa toista vuotta putkeen Subway Kansallisen Liigan hopeamitalia. Viimeisellä kierroksella kaatui mestarijoukkue KuPS lukemin 2–3. Haanpää ei voisi olla ylpeämpi joukkueestaan.

TiPS:n kausi päättyi onnellisiin tunnelmiin, vaikka tavoitteena oli voittaa mestaruus. Kapteeni Annika Haanpään tunteet heti ottelun jälkeen olivat hieman ristiriitaiset, mutta pääosin positiiviset.

– Päällimmäisenä olen onnellinen ja tyytyväinen. Toki tavoitteemme oli kirkastaa viime kauden hopeamitali. Siihen emme pystyneet, mutta olemme joukkueen kanssa kehittyneet ja menneet eteenpäin niin paljon. Viimeisessä pelissä kaadettiin mestarit. Siihen pitää olla tyytyväinen, ja me olemme juhlamme ansainneet, Haanpää kertoo.

TiPS:n hopeajuhliin päättynyttä kautta voidaan pitää upeana tuhkimotarinana. Ennen kautta Tikkurilalaisia ei juuri mestaruustaistoon veikkailtu. Joukkueen resurssit ovat huomattavasti pienemmät kuin muilla kärkijoukkueilla, ja pelaajarinki on ollut verrattain pieni. Silti TiPS osoitti jälleen vahvuutensa. Haanpään mukaan heidän joukkueensa suurin ase on joukkueena pelaaminen.

– Me olemme ennen kaikkea joukkue isolla J:llä. Meillä ei ole yhtä isoja resursseja kuin muilla ja rosteri on pieni, mutta olemme nämä hopeavuodet olleet todella tiivis joukkue. Yhdessä olemme päässet ohi huolista ja murheista. Tiimityö on ollut A ja O näinä kausina.

Tiimin tärkeys kuuluu myös kapteenin puheesta. Haanpää on todella ylpeä joukkueensa kauden aikana tekemästä työstä. Tänä iltana joukkue nauttii yhdessä voitetusta hopeamitalista.  

– Olen niin ylpeä joukkueestamme. Olemme menneet niin paljon eteenpäin, ja nyt voimme suunnata kohti uusia haasteita. Nyt nautimme hopeamitaleista. Mitali on mitali ja siihen pitää olla todella tyytyväinen. Todennäköisesti edessä on aika isot juhlat. Pyrimme ottamaan tästä kaiken ilon irti, Haanpää päättää.

Search