Hyppää sisältöön

TiPS kapteeni Roosa Ariyo uskoo joukkueensa vielä parantavan otteitaan

24.06.2020

Kausi 2020 on lähtenyt mallikkaasti käyntiin myös Tikkurilan Palloseuralla. Joukkue otti ensimmäisellä kierroksella tärkeän pisteen Åland Unitedin vieraana, ja toisella kierroksella TiPS voitti kotonaan FC Hongan 3-1.

“Vielä pitää parantaa”

Vaikka kausi on tikkurilalaisilla tuloksellisesti alkanut hyvin, on joukkueessa ollut hyvin nöyrä suhtautuminen omaan tekemiseen. Honkaa vastaan voitetun ottelun jälkeen joukkueen valmentaja Pauliina Miettinen kuvaili omiensa tekemistä kovin sanoin.

– Ajoittain peli oli ihan ok, mutta olimme kyllä aika huolimattomia. Saimme turboviisiminuuttisen, mutta muuten saimme huonolla pelillä kolme pistettä. Vielä pitää parantaa.

Kolme pistettä vaatii kuitenkin kovassa sarjassa aina onnistumisia. Yksi TiPS:n onnistujista Honkaa vastaan oli joukkueen kapteeni Roosa Ariyo, joka viimeisteli ottelussa kaksi maalia. Miettisen tavoin ei Ariyokaan ollut täysin tyytyväinen omaan tai joukkueensa suoriutumiseen.

– Ainakin viimeistelin hyvin kun sain tilaisuuden, mutta on siinä vielä tekemistä. Iskimme heti ensimmäisellä puoliajalla kovaa. Kolmen maalin johdosta ei enää niin helposti menetä ottelun hallintaa.

TiPS:lta on siis lupa odottaa vielä kovempia otteita kauden edetessä.

Ariyo siirtyi Tikkurilaan Yhdysvalloista

Kausi 2020 on Ariyolle toinen TiPS:n riveissä. Aiemmin 26-vuotias hyökkääjä on edustanut Suomen pääsarjassa Hongan riveissä kausina 2012-2014. Liigakausien jälkeen hän pelasi ruotsissa Jitexissä sekä Yhdysvalloissa Monroe Community Collegessa Rochesterissa.

TiPS:n kokeneimpiin pelaajiin kuuluva Ariyo löi itsensä joukkueessa läpi aikalailla heti saapumisensa jälkeen. Hyökkääjä teki kaudella 2019 kuusi maalia, joista kolme syntyi ottelussa ONS:a vastaan. Hattutempun jälkeen hän lähti jatkamaan opintojaan Yhdysvaltoihin, jonka takia ottelumäärä jäi viime kaudella kymmeneen. Ariyo on kuitenkin jo tällä kaudella ollut erittäin vahvassa vireessä, sillä hän on Subway Kansallisen Liigan kahden maalin lisäksi iskenyt Suomen Cupissa kolme maalia.

Search