TiPS varmisti lohkovoiton

25.01.2020

Lohko 2:ssa Ilves sai lohkovaiheen osalta pelit jo päätökseen, kun se pelasi 1-1-tasapelin PK-35 Vantaata vastaan. Vantaalaiset menivät ottelussa johtoon ensimmäisellä puoliajalla Oona Siveniuksen maalilla. Ilves iski kuitenkin tärkeän tasoituksen viimeisellä minuutilla Aino Rasisen toimesta. Ilveksen saldoksi tuli lohkovaiheesta kaksi tasapeliä. Lohkon ratkaisut nähdäänkin, kun PK-35 Vantaa ja JyPK iskevät yhteen lohkon päätösottelussa.

Lauantain toisessa ottelussa TiPS varmisti lohko 4:n voiton murskaamalla kotonaan FC KTP:n 13-0 (7-0). Nora Lehto heilutti verkkoa ahkerimmin viimeistellessään yhteensä neljä maalia, Jenna Topra ja Oona Siren saivat niin ikään knallin päähänsä kolmella maalilla ja Annika Haanpää sekä Elli-Noora Kainulainen onnistuivat kertaalleen.. Näin tikkurilalaiset selvittivät lohkovaiheen puhtaalla pelillä. Lohkon toinen jatkaja ratkaistaan HJK:n ja KTP:n keskinäisessä ottelussa.

Sunnuntaina ohjelmassa on vielä kaksi ottelua.