Hyppää sisältöön

Tiukka taistelu Ahvenanmaalla – kotijoukkue voitti upealla puskumaalilla

15.08.2023

Åland United ja PK-35 kohtasivat tiistain ainoassa Subway Kansallisen Liigan ottelussa. Kamppailusta muodostui äärimmäisen tasainen.

Rästiotteluksi jäänyt Åland United – PK-35 pelattiin tiistaina Wiklöf Holding Arenalla. Suurehkona suosikkina kamppailuun lähtenyt kotijoukkue joutui erittäin tiukoille helsinkiläisvieraiden kanssa.

Avauspuoliajan parhaat maalipaikat siunaantuivat PK-35:lle. Peppi Pisilä pääsi lähietäisyydeltä yrittämään keskityksestä, mutta laukaus ei mennyt maalia kohti.

Toinen puoliaika jatkui pitkälti ensimmäisen kaltaisena. Erittäin tasaista jalkapalloa, jossa kaksinkamppailuja oli runsaasti. Maalipaikkoja ei ollut liialti kummassakaan päässä kenttää.

Kertaalleen Åland United kuitenkin onnistui. Anni Miettunen lähetti keskityksen PK-35:n rangaistusalueelle ja Sanni Ojanen jatkoi pallon taidokkaasti päällään yläkulmaan.

Maali katsottavissa alta. Mikäli video ei näy klikkaa tästä.

Vieraat eivät saaneet tiistaina palloa ohi Jessica Kiviahon. Pisilä sai kamppailun lopussa toisen tilaisuuden, mutta veto meni yli maalin. Myös Jenni Kantasella oli mahdollisuutensa.

Ahvenanmaalaiset voittivat pelin Ojasen maalilla. Joukkue puolusti totutun kurinalaisesti ja hyvin. Kotijoukkueellakin oli joitakin maalipaikkoja lisäosumiin, mutta tällä kertaa vain Ojanen osui.

Erittäin tasainen taistelu Maarianhaminassa, joka olisi hyvin voinut päättyä vaikka vierasvoittoon – tasapelistä puhumattakaan.

Artikkelikuva: Kalevi Hämäläinen

Search