Hyppää sisältöön

TPS ja PK-35 tasasivat pisteet

30.09.2023

Subway Kansallisen Liigan lauantain myöhemmässä kamppailussa TPS ja PK-35 iskivät yhteen Turun Yläkentällä. Joukkueet taistelevat suorasta säilymisestä ja toinen joutuu karsimaan liigapaikastaan.

PK-35 oli ennen lauantaita pisteen edellä turkulaisryhmää. Tähän ei muutosta tullut, vaan kumpikin kartutti pistetiliään yhdellä. Yläkentän ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Näin varmistui myös, että Haastajasarjan voittaa Ilves. ONS:n suora putoaminen Naisten Ykköseen oli varmistunut jo aiemmin. PK-35 ja TPS ratkaisevat kahdella viimeisellä kierroksella kumpi joutuu liigakarsintoihin.

Lauantain ottelu oli tasaväkinen, mutta varsinkin pelin edetessä vierasjoukkue hallitsi kenttätapahtumia ja haki kiivaammin voitto-osumaa. PK-35 laukoi Yläkentällä todella ahkerasti myös vähän kauempaa. TPS-vahti Inkeri Niemi olikin ehdottomasti yksi pelin parhaimmista pelaajista.

Myös muun muassa Selja Leiwo ehti liukumaan pallon maaliviivalta pois, kun Pia Tavi luuli jo siirtäneensä helsinkiläiset edelle.

TPS:llä oli omatkin saumansa. Varsinkin avausjakson Saija Östlundin kova laukaus oli lähellä upota PK-35:n verkkoon. Pallo kolahti kuitenkin ylärimaan.

PK-35 kohtaa seuraavaksi Ilveksen vieraskentällä ja TPS matkustaa Ouluun.

Artikkelikuva: Janne Hirvensalo

Search