Hyppää sisältöön

TPS:lle historian ensimmäinen ulkomaalaisvahvistus

12.02.2020

24-vuotias Pelogi on syntynyt São Paulossa Brasiliassa, mutta hän on saanut jalkapallo-oppinsa Yhdysvalloissa. Hänen viimeisin seuransa Yhdysvalloissa on ollut Seattle Stars FC. Sitä ennen hän pelasi Pacific Northwest Soccer Clubissa sekä Western Washingtonin yliopistojoukkueessa. Pelogilla on sekä Yhdysvaltain että Brasilian kansalaisuus.

– Me olemme tutkineet hänen taustansa hyvin ja uskomme, että saamme hyvän vahvistuksen joukkueeseemme. Odotan joukkueeseen määrätietoista hyökkäyspään pelaajaa, joka haluaa palloa ja jolla on ratkaisuvoimaa, TPS:n päävalmentaja Sami Haltia tiivistää seuran sivuilla.

– Gabriela ehtii meidän mukaamme muutamaa viikkoa ennen liigakauden alkua. Hänen roolinsa tarkentuu tietenkin vasta silloin, kun näemme hänet itse harjoituskentällä, Haltia vielä tarkentaa.

Pelogi on historiallinen vahvistus TPS:lle, sillä seuran naisten edustusjoukkueessa ei ole koskaan ennen ollut ulkomaalaista sopimuspelaajaa. Koko TPS:n naisten edustusjoukkue lomailee ensi viikon ja palaa takaisin harjoitusvahvuuteen Turun alueen talvilomaviikon jälkeen.

Lähde: TPS:n kotisivut

Search