Hyppää sisältöön

Viron maajoukkuemaalivahti HJK:n riveihin

30.12.2019

24-vuotias Kork kertoo, että HJK otti yhteyttä heti päättyneen kauden jälkeen. Kork oli viemässä seuraansa Tallinna Kalevia mitaleille Virossa ja kutsuttiin myös jälleen maajoukkueeseen, jonka maalilla hän on esiintynyt seitsemän kertaa. Hän on ensimmäinen Kalevin riveistä ulkomaille siirtyvä pelaaja.

– Kauden jälkeen Suomesta otettiin yhteyttä ja kysyttiin olisinko kiinnostunut ja millä ehdoilla pelaamisesta HJK:ssa ensi kaudella. Päätös oli minulle helppo, olen pitkään miettinyt pelaamista ulkomailla ja Suomi on minulle juuri sopiva paikka aloittaa, Kork kertoi Kalevin Facebookissa.

– Kävin Suomessa näytillä, tutustuin seuraan ja pelasin yhdessä harjoitusottelussa. Pystyin osoittamaan olevani tilaisuuden arvoinen ja kaksi viikkoa ensimmäisen yhteydenoton jälkeen varmistui, että pelaan ainakin seuraavan kauden Suomessa.

Tavoitteet Korkilla ovat kauden 2020 osalta korkealla.

– Odotan paljon peliaikaa kauden aikana sekä Suomen liigassa että Mestarien liigassa, mutta tiedän että sen saaminen vaatii töitä. Toivon myös että tämä tilaisuus osoittaa nuorille pelaajille, että Kalevista on mahdollisuus päästä pelaamaan ulkomaille.

Search