Hyppää sisältöön

Voitto maistui TiPS-leirissä

20.01.2020

TiPS:n avausmaalin tehnyt Nora Lehto oli tyytyväinen peliin.

– Mielestäni tosi hyvä peli meidän joukkueelta! Toteutettiin hyvin niitä asioita mitä ollaan nyt viimeiset kuukaudet harjoiteltu. Pelattiin joukkueena loppuun asti. Tästä lähdetään vaan parantamaan ja hiomaan peliä vielä paremmaksi kautta kohti, totesi Lehto TiPS:n sivuilla.

Päävalmentaja Pauliina Miettinen oli niin ikään esityksestä mielissään.

– Tämä oli erinomainen alku kaudelle. Tämä peli näytti meille, että olemme menneet eteenpäin monessa asiassa ja se tuo motivaatiota lisätä työntekoa. Koko joukkue pelasi yhdellä vihreällä sydämellä. Vaikka ajoittain HJK oli niskan päällä, pystyimme hyvin pitämään pelimme tiiviinä. HJK on laadukas, hyvin valmennettu joukkue, jota vastaan on hyvä mitata omaa tasoa täällä Suomessa. Omista pelaajistamme on vaikea nostaa yhtä onnistujaa, koska kaikki pelasivat upeasti, mutta kyllä maalivahtimme Riina Isokääntä piti meitä ajoittain pystyssä upeilla torjunnoillaan, totesi Miettinen ottelun jälkeen.

Kauden ensimmäiset pelit ovat aina jännittäviä, sillä joukkueiden voimasuhteet saattavat kausien välillä vaihdella melkoisestikin. Pelit ovat siksi tärkeitä mittareita joukkueiden valmentajille ja pelaajille. Lauantain pelissä kummallakin joukkueella oli omat hallintajaksonsa. TiPS viimeisteli paikoistaan tehokkaammin ja oli eilen parempi.

– Koko joukkue tsemppasi hyvällä asenteella. Lopputulos oli osoitus siitä, miten vaarallisia tulemme olemaan tällä kaudella, kuvasi kaksi maalia viimeistellyt Roosa Ariyo tunnelmiaan pelin jälkeen.

TiPS pelaa seuraavan kerran lauantaina 25.1. klo 18.00 Korson PeakFin areenalla, missä se kohtaa FC KTP:n. Kyseessä on Suomen Cupin lohkovaiheen ottelu. Lohkon kolmas peli FC KTP-HJHK pelataan Kotkassa 1.2.

Arvaa, ketkä etenevät jatkoon naisten Suomen Cupin lohkovaiheesta ja osallistu arvontaan >>

Lähde: TiPS:n kotisivut

Search