Hyppää sisältöön

Yle näyttää Subway Kansallinen Liigan otteluita tulevallakin kaudella 

20.03.2023

Yle on hankkinut kotimaisen palloilun esitysoikeuksia vuosille 2023–2025.

Yle on solminut Nelonen Median kanssa sopimuksen, jonka myötä Subway Kansallisen Liigan ja useiden muiden kotimaisten palloilusarjojen valikoituja otteluita nähdään Ylen kanavilla myös jatkossa.

– Hienoa, että yhteistyömme Nelosen kanssa kotimaisessa kesäpalloilussa laajenee Kansallisen liigan lisäksi. Monivuotinen sopimus takaa sarjojen paremman näkyvyyden myös Ylen vapailla kanavilla, sanoo Ylen urheiluoikeuksien päällikkö Riku Saaranluoma.

– Olemme innoissamme, että pääsemme yhdistämään voimamme Ylen kanssa ja tarjoilemaan maistiaisia kesän huippusarjoista. Tämän yhteistyön myötä yhä laajempi osa Suomen urheilunälkäisestä kansasta pääsee nauttimaan timanttisen kovasta urheiluviihteestä, iloitsee Nelonen Median urheilupäällikkö Tuomas Saarela.

Tuore sopimus kattaa 6–7 Subway Kansallisen Liigan ottelua. Myös Veikkausliiga ja Superpesis palaavat Ylen kanaville.

Subway Kansallisesta liigasta Yle näyttää ottelun lähes joka kuukausi, kun sarjakausi kestää huhtikuusta loka-marraskuulle asti.

– Jalkapallon naisten pääsarja tarjoaa yleisölle inspiroivaa, perheystävällistä ja upeita roolimalleja täynnä olevaa huippujalkapalloa. Olen iloinen, että Ylen kanavien kautta sarjan näkyvyyttä, tarinoita ja ilmiöitä voidaan viedä entistä useampiin kotikatsomoihin, sanoo Suomen Palloliiton kehityspäällikkö Heidi Pihlaja.

Kolmevuotinen sopimus kattaa ensi vaiheessa kauden 2023 ja sisältää option kausista 2024 ja 2025.

Artikkelikuva: Mira Lönnqvist

Search