Yleisöä: 454
KuPS

KuPS

JyPK - KuPS (0-3)

Jyväskylässä KuPS tuntui jatkaneen siitä, mihin se avauskierroksella jäi. 18 minuutin pelin jälkeen Gentjana Rochi varasti pallon JyPK:n puolustukselta ja laittoi lukemiksi 0-1. Ottelu ehti tästä vanheta vain 10 minuuttia, kun vauhdissa oli jälleen, kukas muukaan, kuin Rochi itse. KuPS:n onnistui maalinteossa vielä kolmannenkin kerran ennen tauolle siirtymistä, tällä kertaa vauhdissa oli tehoduon toinen osapuoli Lavdije Begolli.

Toisella puoliajalla JyPK:n urakka ei ainakaan helpottunut, kun luottopuolustaja Jasmin Miettinen otti suoran punaisen ja lähti suihkun puolelle. Kun toinen puoliaika oli ehtinyt edetä parikymmentä minuuttia, Begollikin iski päivän toisen osumansa. Maali oli Begollilta hieno yksilösuoritus, mutta myös osoitus koko KuPS:n joukkueen iskukyvystä. JyPK kävi lisäajalla vielä lähellä 0-5 osumaa, kun Nanne Ruuskanen taituroi keskialueelta hyvälle maalintekosektorille ja lähetti matkaan loistavan laukauksen. JyPK-veskari Matilda Nurmi esitti kuitenkin vielä tätä laukaustakin upeamman pelastuksen ja onnistui pitämään pelin 0-4 tilanteessa. Laihahko lohtu JyPK:lle, mutta ainakin Nurmi sai komean tarinan jälkipolville.