Yleisöä: 209
JyPK

JyPK

TPS – JYPK 0-1 (0-1)

TPS:n ja JyPK:n kohtaamisessa nähtiin kaksi kuumeisesti ensimmäisiä sarjapisteitään hamuavaa joukkuetta. Heti ensimmäisellä peliminuutilla JyPK sai vapaapotkun vaarallisesta paikasta, mutta TPS-veskari Siiri Välimaa onnistui selvittämään tilanteen. 7 minuuttia tästä ensimmäisestä tilanteesta JyPK pääsi ensin kokeilemaan vapaapotkusta noin 10 metrin päästä boksin rajasta, mutta pallo jäi muuriin. Kauaa ei TPS kuitenkaan kestänyt, vaan käytännössä heti perään Tiina Tiainen laittoi tilanteeksi 0-1.

TPS oli kuitenkin pelissä hyvin mukana. Pelikellossa oli noin vartti kun ensin Netta Laasion veto viuhui niukasti ohi. Lähes heti perään Jenni Rannuksen keskitys leijaili yli päädyn ja hetkeä myöhemmin Saija Östlundin pusku suuntautui niukasti ohi JyPK maalin. Kummallakin joukkueella oli ensimmäisellä puoliajalla tilanteita, mutta maaleja ei nähdä.

TPS sai toisella puoliajalle vahvan alun, ja Tiia Hirvonen onnistuikin jo kertaalleen ohittamaan JyPK-veskari Matilda Nurmen, mutta JyPK puolustus pelasti pallo maalin edestä viime hetkellä. TPS hallitsi peliä tämänkin jälkeen ja onnistui rakentamaan paljon maalipaikkoja, mutta viimeistely sakkasi. TPS pääsi mm. laittamaan ottelussa kymmenen kulmaa, mutta maalinteko ei vain onnistunut. Näin ollen JyPK vei pisteet mennessään lukemin 0-1.