Yleisöä: 250
TPS

TPS

HJK – TPS 3-1 (3-1)

HJK:n ja TPS:n välinen ottelu alkoi jännittävänä, kun jo kahden minuutin kohdalla TPS kohtasi ikävän loukkaantumistilanteen. TPS:n Gabriella Pelogi eteni kohti maalia, ja HJK:n maalivahdin Anna Koivunen tuli katkaisemaan kuljetuksen. Pelogi loukkasi tilanteessa itsensä ja joutui poistumaan kentältä. Alkupuolikkaalla HJK pyöritti aktiivisesti palloa, ja pelin ensimmäinen maali nähtiin 21 peliminuutin jälkeen. Nea Lehtolan antamasta kulmapotkusta poiki loistava jälkitilanne, jossa Katariina Kosola luki keskellä pomppivaa palloa täydellisesti ja pelasi pallon TPS:n maalin yläkulmaan. Myös TPS sai muutaman hyvän hyökkäyksen rakennettua ja Saija Östlundin upea kaukolaukaus painuikin Anna Koivusen vartioimaan maaliin.

Seuraavista tilanteista vastasi HJK. Kokenut Essi Sainio ei antanut armoa, vaan rokotti heti TPS:n maalivahti Siiri Välimaan lyhyestä keskelle suunnatusta avauksesta. Sainio prässäsi nopeasti ja ryösti pallon itselleen boksin rajalta. Sainio onnistui viimeistelemään jo kauden neljännen osumansa. Ensimmäisen puoliajan loppupuolella Nea lehtola sai TPS:n maalin helisemään vielä kerran, kun latasi sisään kulmatilanteen jälkeen.

Toisella puoliajalla HJK metsästi kovasti neljättä maalia, mutta viimeistely jäi uupumaan. Lopputulemiksi jäivät 1-3, ja tämä tulos siirsi HJK:n sarjan kärkeen.