Turku
Yleisöä: 168
PK-35 Vantaa

TPS – PK-35 VANTAA 1-1

Turun Yläkentällä nähtiin tasainen kamppailu, jossa TPS onnistui nostamaan tasoaan reilusti verrattuna alkukauden suorituksiin. TPS:n uudet vahvistukset Sophie Maidell ja Viivi Kiiski sopivat joukkueeseen hyvin ja kumpikin toi sisään tullessaan uutta virtaa turkulaisten tekemiseen. Joukkueen kehitys palkittiin ensimmäisellä sarjapisteellä, kun ottelu PK-35 Vantaata vastaan päättyi 1-1.

Ensimmäisellä puoliajalla ottelun hallinta oli PK-35 Vantaan hyppysissä. Ensimmäisen 10 minuutin aikana maalintekoa pääsivät yrittämään niin Karoliina AutioAnna Olmala kuin Roosa Toivanenkin. 11. minuutilla PK-35 Vantaan komea keskitys tavoitti Oona Seveniuksen boksissa eikä Sevenius erehtynyt vaan puski vierailijat varmasti 0-1 johtoon. Reilun parinkymmenen minuutin pelin jälkeen Anna Olmala pujotteli taidokkaasti TPS pelaajia ja pääsi maalintekosektorille. TPS:n maalia vartioiva Siiri Välimaa oli kuitenkin liikaa jo Olmalallekin, eikä vierasjoukkue päässyt karkaamaan kahden maalin etumatkalle.

Toisella puoliajalla TPS tuli peliin mukaan. 65. peliminuutilla yksi TPS:n ottelun johtohahmoista, Jenni Rannus, pelasi Sophie Maidellin hyvään tilanteeseen, mutta viimeistely ei aivan onnistunut. Hetken kuluttua vauhdissa oli TPS:n toinen uusi tulokas Viivi Kiiski pelasi Netta Laasion vapaaksi laidalle. Laasio tavoitteli maalin edessä hurjasti töitä painanutta Rannusta, ja pallo pomppi lopulta PK-35 Vantaan puolustajista vantaalaisten maaliin. Kun maaleja ottelussa ei enää nähty, pääsi TPS vihdoinkin juhlimaan ensimmäistä sarjapistettään Kansallisessa Liigassa.