Hyppää sisältöön
HJK

HJK

HJK - TiPS
14.08.
0 - 0
Bolt Arena TN,
Helsinki
Yleisöä: 430
TiPS

TiPS

HJK – TIPS 0-0

HJK:n ja TiPS:n kohtaamista on Kansallisessa Liigassa odotettu kuin kuuta nousevaa; onhan hallitsevan mestarin ja sarjakärjen sekä mestarisuosikin kohtaaminen aina kiinnostavaa. Ensimmäisen puoliajan alussa pallonhallintaa kovemmin tavoitteli TiPS, mutta ensimmäisen kunnollinen maalintekotilanteen sai HJK. Eveliina Parikka pääsi ottelun toisella peliminuutilla yrittämään maalintekoa vitosen viivalta. Parikan pusku kuitenkin suuntautui suoraan TiPS:n maalivahdin Riina Isokäännän syliin. Kuudennella peliminuutilla taas TiPS:n Joanna Tynnilä pääsi vapaapotkusta laittamaan lupaavan keskityksen kohti HJK:n boksia, mutta tähän HJK:n maalivahti Anna Koivunen tuli väliin vahvalla nyrkkeilyllä.

Kumpikaan joukkue ei ensimmäisellä puoliajalla saanut pidettyä palloa kovinkaan pitkiä aikoja, vaan peli aaltoili päädystä toiseen. Vielä ennen puoliaikavihellystä 45. peliminuutilla TiPS:n Oona Siren pujotteli komeasti itsensä HJK:n lähes kuudentoista alueelle ja sai vielä jalkansa vapaaksi, mutta laukaus suuntautui niukasti ohi maalin. Ensimmäisellä puoliajalla molemmat joukkueet kärsivät harmittavista loukkaantumisista, kun sekä TiPS:n Nora Lehto että HJK:n Eveliina Parikka joutuivat jättämään leikin kesken.

Toisen puoliajan alussa HJK sai paremmin kiinni pelistä ja onnistui ottamaan pallonhallinnan itselleen. Ajassa 50’ HJK sai myös loistavan tilanteen, kun Nea Lehtolan keskitys tavoitti Emmaliina Tulkin TiPS-maalin takatolpalla, mutta Riina Isokääntä luki tilanteen hyvin ja ehti pallon tielle. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Annika Huhdan komea läpisyöttö osui suoraan Essi Sainion jalkaan maalin edustalle. Myöskään Sainio ei kuitenkaan pysty ohittamaan laukauksellaan Isokääntää. 65. peliminuutilla myös Anna Koivunen pääsi näyttämään taitojaan HJK:n maalilla, kun hän torjui Melanie Azodon laukauksen. Ottelun lopussa HJK sai vielä yhden mahdollisuuden, kun Sainio tarjoili laidasta pallon TiPS:n maalin eteen, mutta Tulkki myöhästyi tilanteesta juuri sen verran, ettei päässyt palloon. Näin Helsingissä päädyttiin 0-0 pistejakoon.

Search