Hyppää sisältöön
Åland United

Åland United

Åland United - TPS
25.08.
1 - 0
Wiklöf Holding Arena TN,
Maarianhamina
Yleisöä: 406
TPS

TPS

Åland United - TPS 1-0

Åland Unitedin ja TPS:n toisen kierroksen kohtaaminen muistutti monin tavoin joukkueiden kauden ensimmäistä kohtaamista. Kuten odotettavissa oli, kotijoukkue Åland United hallitsi palloa ottelussa. Ahvenanmaalle oli kuitenkin matkustanut taisteleva TPS, joka ei antanut ÅU:lle mitään ilmaiseksi. Turkulaisten kovaa puolustustaistelua ei kuitenkaan tälläkään kertaa palkittu, vaan pisteet jäivät Ahvenanmaalle. 

TPS onnistui pitämään Åland Unitedin pois maalintekopaikoilta parikymmentä minuuttia. Ensimmäinen kotijoukkueen tilanne syntyi, kun Isabella Mattsson pelasi hyvällä läpisyötöllä Rosa Maria Herrerokselle vetopaikan. TPS:n maalilla Siiri Välimaa oli kuitenkin hereillä ja torjui pienestä kulmasta tulleen laukauksen. Tämä Herroksen laukaus jäi ensimmäisen puoliajan parhaaksi tilanteeksi. Åland United sai aikaan muutamia kaukoulaukauksia, mutta TPS onnistui pitämään kotijoukkueen poissa kaikkein vaarallisimmilta maalintekoalueilta.

Toisella puoliajalla Åland Unitedin painostus TPS-päädyssä kasvoi entisestään. 49 pelatun minuutin jälkeen Välimaalle meinasi jo tulla kiire kulman jälkitilanteesta, mutta hän onnistui kauhomaan pallon näppeihinsä ennen kun se ylitti maaliviivan. Vain hetkeä myöhemmin Välimaa joutui venyttämään Isabella Mattssonin laukauksen tielle. 50. peliminuutilla pallo kävi jo TPS:n maalin ylärimassa, mutta maaliin asti ei palloa saatu. Painostus kuitenkin jatkui, ja lopulta palkintokin tuli. Ajassa 90+4’ Ode Fulutudilu tarjoili ensin Monica Hagströmille, jonka laukaus jäi TPS pelaajiin. Fulutudilu tälläsi kuitenkin kakkospallon ohi Välimaan TPS:n tolppien väliin.

Search