Yleisöä: 210
TiPS

TiPS

FC HONKA – TIPS 2-2

Espossa Hongan ja TiPS:n välinen ottelu ehti vanheta vain 19 minuuttia, kun sairastuvalta palannut Katarina Naumanen teki avausosumansa Kansallisessa Liigassa ja vei kotijoukkueen johtoon. Naumanen puski pallon komeasti yli Riina Isokäännän. Jo ennen tätä Dana Leskinen oli kertaalleen ehtinyt pelata Milla Punsarin tuhannen taalan paikalle, joten suuri yllätys ei Hongan avausmaali ollut.

TiPS sen sijaan onnistui maalinteossa heti ensimmäisen kunnollisen tilaisuuden tullen. Annika Haanpää lähetti matkaan hyvän vapaapotkun kohti Hongan boksia, ja Joanna Tynnilä tuli tilanteeseen kovalla voimalla. Tynnilä suoraan Hongan maalin takanurkkaan. Ensimmäisellä puoliajalla ei enää maaleja nähty, vaikka TiPS kävi melko lähellä 42. peliminuutilla. Noora Lehto pääsi tykittämään vastapalloon seitsemästä metristä täysin vapaasti, mutta Pauliina Nuoran upea venytys Hongan maalilla piti lukemat 1-1 tilanteessa.

Toisen puoliajan ensimmäisestä osumasta vastasi Hongan Tiia Savolainen ajassa 63’. Dana Leskinen toi pallon keskeltä hyvin TiPS:n puolustusalueelle ja syötti oikealle Savolaiselle. Savolainen harhautti upeasti vasemman jalkansa vapaaksi ja pelasi pallon maaliin. TiPS sai tämän jälkeen muutamia hyviä tilanteita ja tasoitusmaali syntyi 83. peliminuutilla. Pallo pomppi TiPS:n kannalta onnekkaasti Hongan maaliin omien pelaajien kautta. Honka ja TiPS päätyivät siis kierroksen ainoina joukkueina tasapeliin.