Hyppää sisältöön
KuPS

KuPS

KuPS - HJK
29.08.
2 - 1
Keskuskentän Jalkapallostadion TN,
Kuopio
Yleisöä: 274
HJK

HJK

KuPS - HJK 2-1

KuPS otti ottelun pallonhallinnan ensimmäisen puoliajan alussa. Avausosuma oli lähellä jo ottelun toisella peliminuutilla, kun Aino Kröger riisti pallon ja kuljetti HJK:n rangaistusalueen sisään. Kröger onnistui saamaan jalkansa vapaaksi, mutta Anna Koivunen onnistui nipin napin venyttämään kätensä laukauksen tielle. 

Ajassa 15’ Anni-Maija Kauppila ja Kröger mursivat HJK puolustuksen hyvällä seinäsyöttöpelillä. Kröger pääsi keskittämään pallon maalineteen suoraan Gentjana Rochille, joka jatkoi pallon suoraan yhdellä kosketuksella maaliin. Kotijoukkue KuPS ei kuitenkaan saanut nauttia johtoasemastaan kauaa, sillä HJK tuli tasoihin vain kolme minuuttia myöhemmin. Annika Huhta murtautui komeasti KuPS:n boksiin ohi usean kotijoukkueen pelaajan, eikä kuopiolaisten puolustajilla ollut muuta vaihtoehtoa kuin rikkoa Huhtaa. Pallo vietiin pilkulle, eikä Linda Ruutu epäröinyt, vaan laittoi pallon varmasti maaliin.

Tasoitusosuman jälkeen HJK sai kiinni pallonhallinnasta, mutta ei pystynyt luomaan vaarallisia maalintekopaikkoja. 55. peliminuutilla KuPS:n Kröger lähti jälleen haastamaan HJK:n päädyssä ja onnistui hankkimaan vapaapotkun vasemmasta laidasta läheltä päätyrajaa. Pallon taakse asettui Gentjana Rochi, jonka vapaapotku painui maaliin Anna Koivusen käsien kautta. KuPS:n johtomaalin jälkeenkin HJK hallitsi palloa, mutta toisin kuin niin monta kertaa tällä kaudella, KuPS piti pelinsä kasassa loppuun asti ja puolusti tiukasti. Näin maaleja ei enää ottelussa nähty, ja Kuopioon jäi sarjan tilanteen kannalta tärkeät kolme pistettä. KuPS päävalmentaja Ollipekka Ojala iloitsi seuran verkkosivuilla joukkueensa onnistumisesta. 

Aikaisemmin tällä kaudella me emme ole pystyneet isoja kukistamaan, nyt pystyimme. Tämä on kauden makein voitto ja ensimmäisen puoliajan peli oli meiltä varmasti ylivoimaisesti kauden parastamme. Me olimme selvästi parempia. Välillä tietenkin joutuu aina puolustamaan ja sekin me osataan.

Search