Yleisöä: 368
Ilves

Ilves

TiPS – Ilves 2-1

Tikkurilassa TiPS oli Ilvestä vastaan hallitseva osapuoli. Jo ensimmäisen kahdenkymmenen minuutin aikana Vanessa Karalla oli kaksi paikkaa tuikata tilanteeksi 1-0. Ajassa 22’ TiPS puhkoi upeasti Ilveksen puolustuksen usean pelaajan lyhytsyöttökombolla, mutta palkinto jäi tälläkin kertaa saamatta, kun lopulta hyökkäys päättyi ohilaukaukseen. Puolen tunnin kohdalla Oona Siren pelasi upeasti Elli-Noora Kaunulaisen läpi laidalta, mutta Kainulaisen viimeistely kilpistyi Ilveksen maalilla pelanneeseen Kiira Kaivolaan. Kun TiPS ei paikoistaan maalia saanut aikaan, pääsi Ilves iskemään johtomaalin vielä ennen puoliaikavihellystä. Riina Isökääntä nyrkkeili pallon vapaapotkusta eteensä ja Jenni Kantanen pääsi iskemään vierailijoille kuuluisan pukukoppimaalin.

Tiukasti mestaruudesta kamppailevaa TiPS:a ei kuitenkaan yksi takaiskumaali onnistu lannistamaan. Jenni Huttunen laukoi ottelun tasalukemiin juuri kun 50. peliminuutti oli alkamassa. Pari minuuttia myöhemmin Kainulainen oli jo viedä kotijoukkueen johtoon, mutta Kaivola onnistui jalkatorjunnaan pitämään Ilveksen pelissä kiinni.

Ottelun ratkaisu syntyi 77. peliminuutilla, kun Kaivolainen avasi turhan rohkeasti ja Oona Siren sai riistettyä pallon Ilveksen puolustajilta. Siren pelasi vielä viereensä Nora Lehdolle, joka laukoi ensin päin Kaivolaista, mutta laittoi sitten kakkospallon varmasti tyhjäksi jääneeseen Ilveksen maaliin.