Yleisöä: 283
Ilves

Ilves

JyPK – Ilves 2-1 (0-0)

JyPK otti putoamiskamppailun kannalta äärimmäisen tärkeän voiton Ilveksesta dramaattisessa ottelussa Harjulla. Ensimmäisellä puoliajalla hinattiin pitkään 0-0 lukemissa, mutta aivan puoliajan lopussa alkoi tapahtua. JyPK sai aikaan vahvaa painetta Ilveksen päädyssä, mutta viimeistely-yritykset eivät tuottaneet tulosta. Ilves kesti JyPK:n paineen.

Toisen puoliajan alussa Ilves pääsi johtoasemaan, kun Aino Varikoi puski Eini Vesaniemen kierteisen kulmapotkun maaliin. Heti perään Pauliina Tähtinen JyPK:n maalilla pelasti kotijoukkueen toiselta takaiskulta, kun Vesaniemi pääsi karkaamaan vihreäpaitojen puolustukselta. Seuraavaksi oli JyPK:n vuoro kurittaa Ilvespuolustusta, kun Henni Rinkinen karkasi vetopaikkaan. Myös Ilveksen maalivahti Annika Laihanen onnistui kuitenkin pitämään maalinsa puhtaana.

Reilun seitsemänkymmenen minuutin jälkeen JyPK:llä hieman tuuri, kun täysin epäonnistuneen kulmapotkun jälkeen Riikka Lilja hankki pallon takaisin omalle joukkueelleen ja keskitti Henna Honkaselle, joka puski pallon varmasti maaliin. JyPK löi tämän jälkeen vain lisää löylyä kiukaalle. 80 pelatun minuutin jälkeen tämä tuotti tulosta ja Rinkinen löi pallon maaliin. Dramatiikka Jyväskylässä ei kuitenkaan päättynyt tähän, vaan vain pari minuuttia myöhemmin Rinkinen oli pääsemässä jälleen karkuteille. Tähän rajusti vastaan tuli Ilveksen maalilta Annika Laihanen, joka pelasi palloa käsillään rangaistusalueen ulkopuolella. Tästä hänet palkittiin punaisella kortilla.