Hyppää sisältöön
TPS

TPS

TPS - TiPS
17.10.
0 - 1
Yläkenttä KHT,
Turku
Yleisöä: 254
TiPS

TiPS

TPS – TiPS 0-1 (0-0)

TPS piti Turussa sarjakakkosta TiPS todella tiukassa paikassa pitkään, mutta joutui lopulta taipumaan vantaalaisille. TiPS hallitsi vahvasti ottelua, mutta TPS puolusti todella kovalla työmoraalilla. Ensimmäisellä puoliajalla TPS puolustus onnistui blokkaamaan suurimman osan vantaalaisten tilanteista, ja ne muutamat laukaukset, jotka pääsivät puolustuksen läpi, jäivät Siiri Välimaan varmoihin käsiin.

Toinen puoliaika oli hyvin paljon ensimmäisen kaltainen. TPS puolustus alkoi ehkä hieman toisella puoliajalla väsyä, sillä TiPS pääsi lyömään vielä enemmän painetta Välimaalle. Reilun tunnin kohdalla TiPS-hyökkääjä Vanessa Kara osui jo maalin tolppiin, mutta ei saanut palloa maaliin.

Vantaalaisten kannalta helpottava osuma syntyi viimein ajassa 87’. Oona Siren teki vahvan nousun keskikentällä, ja pelasi lopulta Nora Lehdon maalineteen vapaaksi. Lehto oli se pelaaja, joka lopulta pystyi Välimaan ohittamaan. Tappio oli TPS säilymishaaveiden kannalta dramaattinen, mutta toisaalta voitto oli myös TiPS:lle massiivinen: se onnistui vielä pysymään tiukasti kiinni mestaruuskamppailussa Åland Unitedin rinnalla.

Search