Hyppää sisältöön
PK-35

PK-35

PK-35 - FC Honka
29.07.
1 - 3
Algeco Areena TN,
Helsinki
Yleisöä: 197
FC Honka

FC Honka

Vierasjoukkueen ennakko

Kuva: Juhani Järvenpää

Honka matkaa Pihlajamäkeen

Hongan urakka Kansallisessa Liigassa jatkuu jälleen huomenna lauantaina, kun Helsingin Pihlajamäen Algeco Areenalla vastaan asettuu PK-35 klo 16.00 alkaen.

Honka palasi pelitauolta kotiottelulla PK-35 Vantaata vastaan. Vieraat menivät kahdesti johtoon, mutta Honka näytti luonnetta ja nousi kahdesti tasoihin. 2-2 tasoitusosuman laukoi Annika Idman liigauran avausmaalillaan 87. minuutilla.

 Joukkueessa on ollut hyvä fiilis ja koen, että tauko tuli juuri oikeaan saumaan. Tauon aikana kaikki saivat ladata rauhassa akkuja ja keskittyä muihinkin elämän asioihin, joka on luonnollisesti hyvin tärkeää. Pystymme nyt taas jatkamaan hyvää työtä hyvällä energialla, puolustaja Noora Hämäläinen sanoo.

Honka on lauantain kierrokseen lähtiessä sarjan sijalla viisi. Ero neljäntenä olevaan PK-35 Vantaaseen on vain yksi piste, joten jokainen ottelu on erittäin tärkeä. Takana Hongan lähin jahtaaja on neljä pistettä jäljessä oleva Ilves.

Lauantain vastustaja PK-35 on sarjataulukossa sijalla yhdeksän, kymmenellä pisteellä. Viime kierroksella se koki 0-3 tappion HJK:n vieraana. Ennen taukoa joukkue pelasi yhden kauden tapahtumarikkaimmista otteluista. PK johti kotonaan Ilvestä tauolla 4-0, mutta vieraat nousivat vielä tasoihin ja pisteet menivät jakoon luvuin 4-4.

Honka ja PK-35 kohtasivat aiemmin tällä kaudella Tapiolan urheilupuistossa. Silloin päädyttiin maalittomaan tasapeliin.

 Lauantaina pitää pystyä kaivamaan jokaisesta kaikki irti. Meidän pitää pystyä pitämään oma maali puhtaana ja viimeistelemään paikoista. Pelimme kulkee pääasiassa hyvin, joten meidän pitää pystyä enää ratkomaan pelit hyväksemme, Hämäläinen toteaa.

Lauantain ottelun jälleen seuraava ottelu tulee jo vauhdilla. Honka kohtaa kotonaan Tapiolan urheilupuiston nurmella ONS:n tiistaina 1.8. klo 18.30! Nappaa liput klikkaamalla tästä ja saavu kannustamaan Honka voittoon!

Honka matkaa Pihlajamäkeen – FC Honka Naiset

Search