Hyppää sisältöön
HPS

HPS

HPS - HJK
02.08.
2 - 0
JYA Housing Areena,
Helsinki
Yleisöä: 554
HJK

HJK

Ennakot

Kuva: Kalevi Hämäläinen

HPS-HJK | Lataa käsiohjelma!

Kaudella 2023 HPS:n Kansallisen Liigan kotiotteluiden ennakot toimitetaan kattavassa käsiohjelmapaketissa. Käsiohjelmaan on kerätty tilastopoimintoja pelaavista joukkueista, ennakkotekstit kokoonpanoineen sekä pelaajien ja vierailevien asiantuntijoiden haastatteluja.

HPS-HJK-ottelun käsiohjelmassa vierailevana asiantuntijana on U23-maajoukkueen päävalmentaja Jarmo Matikainen ja pelaajahaastattelussa ikivihreä Piipa Kämppi.

Keskiviikkoillan päätapahtumana on perinteikkäiden helsinkiläisseurojen paikallistaisto, mutta alkutahdit lyödään jo klo 17.30 alkaen, kun Rock & Rolls Cover Band esiintyy JYA Housing Areenalla. Bändin aloittaessa Eromangan tarjoamana 20 kpl ilmaispullia ja 20 ensimmäiselle ilmaismakkarat. Kahvia tai teetä tarjolla ilmaiseksi klo 17.30-18.00 välisen ajan.

Tervetuloa paikalle fiilistelemään ja kannustamaan HPS voittoon!

HPS – HJK
ke 2.8. klo 18.30
Liput ennakkoon myy Tiketti.

Lataa alta Vihreät jääkärit -käsiohjelma.

Lataa käsiohjelma tästä. Toimii myös mobiilissa.

HPS-HJK | Lataa käsiohjelma! | Helsingin palloseura ry


Kuva: Kalevi Hämäläinen

HPS:n vieraaksi keskiviikkona

HJK kohtaa keskiviikkona Kansallisen Liigan pelissä vieraskentällä HPS:n.

Kansallisen Liigan joukkueilla on meneillään kova otteluruuhka. Edellisen pelinsä Klubi pelasi lauantaina, kun se kaatoi vieraskentällä Ilveksen maalein 5–0. Osumista vastasivat Lotta Lindström (2), Lotta KalskeHelmi Raijas sekä Emilia Kupsanen.

Voitto oli ansaittu myös tilastojen valossa. Klubi oli vahvempi muun muassa maaliodottamassa 2,58-0,22, onnistuneissa syötöissä 377-236, laukauksissa 26-3 ja pallonhallinnassa 59-41%.

– Se oli meiltä hyvä peli kokonaisuudessaan ja tästä on hyvä jatkaa kohti keskiviikkoa, päävalmentaja Arttu Heinonen sanoi.

– Ilves-pelistä on saatu runsaasti positiivisia asioita pelaamiseen ja pyritään nyt jatkamaan samaa monipuolista etenemistä sekä reagoimaan samalla mentaliteetilla vastaprässeihin, Heinonen pohtii.

HJK on tällä hetkellä sarjataulukossa jaetulla kakkospaikalla. Kärkijoukkue KuPS (33) on kolme pistettä edellä Klubia (30) ja Åland Unitedia (30). Kärkikolmikko on hieman karussa tällä hetkellä, sillä perässä tulevat Honka (21), PK-35 Vantaa (19) ja HPS (15) ovat jo useamman pisteen kolmikkoa perässä.

Keskiviikon vastustaja HPS pelasi edelliskerran sunnuntaina Oulussa, jossa se kukisti ONS:n maalein 5–0. Voitolla HPS nousi kuudenneksi ja pitää nyt hallussaan viimeistä paikkaa runkosarjan jälkeen pelattavaan Mestaruussarjaan.

– Ottelusta odotettavissa derbyhenkinen peli vieraskentällä, josta vauhtia ja tilanteita ei varmasti tule puuttumaan. HPS ollut kauden aikana todella ailahteleva ja pelin eri vaiheissa on ollut vaikeuksia. Pyrimme näihin kohtiin iskemään laadukkaalla omalla pallollisella pelaamisella sekä meidän aktiivisella prässipelaamisellamme, Heinonen toteaa.

– Tilanteenvaihdot molempiin suuntiin nousevat myös ratkaisevaan osaan tässä pelissä. Me olemme valmiita kamppailemaan ja näin ollen jatkamaan voittoputkea HPS:n kustannuksella, päävalmentaja jatkaa.

HJK ja HPS ovat kaudesta 2021 eteenpäin kohdanneet virallisissa peleissä seitsemän kertaa. HJK on voittanut peleistä viisi, HPS yhden ja kerran on päädytty tasapeliin. Maaliero peleistä on Klubille 15–5.

Viimeksi joukkueet kohtasivat toukokuussa Bolt Arenalla, jolloin HJK voitti 1–0 Lotta Lindströmin osumalla.

HPS:n vieraaksi keskiviikkona – HJK Helsinki

Search