Hyppää sisältöön
TPS

TPS

TPS - ONS
05.08.
0 - 1
Yläkenttä TN,
Turku
Yleisöä: 310
ONS

ONS

Kotijoukkueen ennakko

Kuva: Janne Hirvensalo

NAISET: MUSTAVALKOINEN TUPLAPELIVIIKKO HUIPENTUU LAUANTAINA

Seuraavaksi TPS kohtaa oululaisen ONS:n. Ottelu TPS–ONS pelataan Urheilupuiston Yläkentällä la 5.8. klo 16.00.

Joukkueet kohtasivat kertaalleen tällä kaudella, TPS haki vierasvoiton Oulusta lukemin 1–2. Se oli tiukka kohtaaminen, jonka ratkaisi Saija Östlund rangaistuslaukauksella.

Oululaisten kausi on ollut vaikea. Joukkue ei ole pystynyt nappaamaan neljässätoista pelaamassaan ottelussa vielä yhtäkään pistettä. TPS on saalistanut samassa ottelumäärässä kaksitoista pistettä. Runkosarjaa on vielä jäljellä neljä ottelua ja sen jälkeen joukkueet jaetaan ylempään ja alempaan loppusarjaan.

TPS:n edellinen ottelu päättyi kotikentällä tiistaina 1.8 niukkaan tappioon, kun PK-35 Vantaa kävi hakemassa pisteet lukemin 1–2. Kotijoukkue taisteli viimeiseen asti saadakseen pisteitä, mutta erikoistilanteet koituivat TPS:n kohtaloksi. TPS ei ole onnistunut vielä kotivoittoa nappaamaan, joten lauantaina siihen on jälleen mahdollisuus.

– Fiilikset PK-pelistä ovat tietysti turhautuneet, mutta onnistuttiin aika hyvin siinä, mitä lähdettiin hakemaan. Ensimmäinen puoliaika oli hyvä. Myös toisen puoliajan alku oli hyvä, sen jälkeen alettiin valumaan ihan liikaa. Sitä kautta annettiin heille heidän vahvuus käyttöön eli pallonhallinta. PK:n maaleissa meillä unohtui merkkauspeli täysin ja maalivahti jätettiin yksin niissä tilanteissa. Boksipelaamiseen täytyy kiinnittää huomiota, analysoi päävalmentaja Siiri Välimaa edellistä peliä.

– Edellinen ONS peli voitettii, mutta kyllä me avustettiin vastustajaa siinä ihan liikaa. Se oli tiukka peli, tässä sarjassa ei ole yhtään helppoa peliä. Seuraavassa pelissä halutaan jatkaa siitä, mihin tiistaina jäätiin. Hiotaan mitä on hiottavaa. Nyt pelataan peli kerrallaan ja uskon, että tuloskin tulee sieltä, kunhan jatketaan hyvää tekemistä, sanoi Välimaa.

TPS:n sisäistä maalipörssiä johtaa neljällä maalillaan hyökkääjä Nelly Lehtilä. Lehtilä toivoo lisää maaleja seuraavassa pelissä.

– Olisi pitänyt tehdä maaleja paikoista, ei missään tapauksessa oltu huonoja PK:ta vastaan. Maaleja tarvitaan. Oma kausi on mennyt hyvin, tietenkin haluan tehdä lisää maaleja. Olisin sitten itse tyytyväisempi. Lähdetään hakemaan ensimmäistä kotivoittoa, siinä on motivaattoria riittävästi. Lähdetään pelaamaan omaa peliä niin meillä on mahdollisuus ottaa kolme pistettä. Me ollaan taitava joukkue, kun osataan pelata yhdessä. Se vaatii jokaiselta satakymmenen prosenttisen suorituksen, analysoi Lehtilä tulevaa koitosta.

Naiset: Mustavalkoinen tuplapeliviikko huipentuu lauantaina – FC TPS

Search