Hyppää sisältöön
HPS

HPS

HPS - FC Honka
19.08.
1 - 2
JYA Housing Areena,
Helsinki
Yleisöä: 268
FC Honka

FC Honka

Joukkueiden ennakot

Kuva: Juhani Järvenpää

Kaudella 2023 HPS:n Kansallisen Liigan kotiotteluiden ennakot toimitetaan kattavassa käsiohjelmapaketissa. Käsiohjelmaan on kerätty tilastopoimintoja pelaavista joukkueista, ennakkotekstit kokoonpanoineen sekä pelaajien haastatteluja.

Runkosarjan viimeiset kotiottelu pelataan lauantaina 19. elokuuta FC Honkaa vastaan. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi FC Hongan 2-1-voittoon kesäkuun alussa.

HPS – FC Honka
ke la 19.8. klo 17.00
Liput ennakkoon myy Tiketti.

Lataa alta Vihreät jääkärit -käsiohjelma.

Lataa käsiohjelma tästä. Toimii myös mobiilissa.

HPS – FC Honka | Lataa käsiohjelma! | Helsingin palloseura ry


Kuva: Juhani Järvenpää

Honka kohtaa lauantaina vieraskentällä HPS:n

Honka matkaa huomenna lauantaina naapurikaupunki Helsingin puolelle, kun se kohtaa HPS:n JYA Housing Areenalla klo 17.00! Jos et pääse paikalle, näyttää Ruutu+ tuttuun tapaan ottelun suorana!

Hongan kolmen ottelun voittoputki katkesi viime kierroksella, kun tiukan kamppailun päätteeksi pisteet Tapiolasta vei TPS 1-0 voitolla. Keltamustat ovat kuitenkin jo tuon pettymyksen unohtaneet ja ajatukset ovat olleet lauantain kovassa ottelussa.

– Tässä vaiheessa pitää olla lyhyt muisti ja unohtaa pettymys nopeasti. Seuraava peli tulee jo ja kaikki focus on laitettu siihen. Varmasti tulee olemaan kova ja fyysinen kamppailu, maalivahti Sofia Manner kommentoi.

Honka on viime kierroksen tappiosta huolimatta hyvissä asemissa. HPS-ottelu mukaan lukien runkosarjaa on kaksi ottelua jäljellä ja keltamustien sijoitus on neljäs. Pronssille oleva HJK on neljä pistettä edellä, viidentenä majaileva PK-35 Vantaa pisteen perässä.

Lauantain vastustaja HPS on myös vakaasti menossa ylempään loppusarjaan. Joukkue pitää hallussaan kuudetta sijaa, neljän pisteen erolla Ilvekseen. Hongan tapaan HPS:n kolmen liigaottelun mittaiseksi venynyt voittoputki tuli päätökseen viime kierroksella, kun PK-35 Vantaa oli niukasti 2-1 lukemin vahvempi.

HPS:n maalitilaston kärjessä on kahdeksan kertaa vastustajan verkkoja heiluttanut Elli-Noora Kainulainen, Hongalla vastaavaa tilastoa johtaa Wilma Sjöholm kuudella maalillaan.

Honka on ollut tällä kaudella erityisen vahva omassa päässään. Sen kolmetoista päästettyä maalia on paras saldo koko liigassa. HPS on kaivanut pallon verkostaan kymmenen kertaa useammin. Tehdyissä maaleissa helsinkiläiset ovat puolestaan edellä luvuin 30-17.

Joukkueet kohtasivat jo kerran aiemmin tällä kaudella. Honka oli vahva kotonaan ja voitti Tapiolan nurmella 2-1, Elli Seiron ja Noora Juuselan viimeisteltyä kotimaalit.

Honka kohtaa lauantaina vieraskentällä HPS:n – FC Honka Naiset

Search