Hyppää sisältöön
Ilves

Ilves

Ilves - Åland United
07.07.
0 - 1
Tammelan stadion TN,
Tampere
Yleisöä: 448
Åland United

Åland United

Ennakot

Kuva: Joope Erkkilä

Sunnuntain jännitysnäytelmässä isot panokset

Kansallisen Liigan sarjataulukon osalta on käynnissä kova taistelu pääsystä Mestaruussarjaan eli ylempään jatkosarjaan. Runkosarjan neljä parasta pääsee taistelemaan mitaleista ja viimeisetä paikasta kisaavat tällä hetkellä Ilves, Åland United sekä FC Honka.

Ilves ja ÅU hävisivät viime kierroksella omat ottelunsa ja näin Honka pääsi voitollaan jo pisteen päähän kaksikosta. Honka kohtaa tällä kierroksella HJK:n ja Ilves emännöi ÅU:ta sunnuntaina Tammelassa.

Saarelaiset saapuvat Tammelaan kolmen voitottoman liigapelin putkessa. Joukkue on hävinnyt sekä KuPS:lle että HJK:lle ja pelannut Hongan kanssa tasan. Viimeisin voitto on toukokuun lopulla napattu 1-0 kotivoitto PK-35:stä. Joukkueen paras maalintekijä on neljällä osumallaan uusiseelantilainen Gabrielle Rennie. Kolme maalia ovat iskeneet Aada Törrönen sekä Anni Hakasalo.

Ahvenanmaalainen Åland United on perustettu 2004. Joukkueen kotipaikka on Lemland, vaikkakin se pelaa kotiottelunsa Maarianhaminassa. ÅU nousi pääsarjaan kaudelle 2006 ja voittanut kolme kertaa sekä Suomen mestaruuden että Suomen Cupin. Viime kaudella joukkue sijoittui kolmanneksi.

Vuosien varrella ÅU on ollut Ilvekselle hankala vastustaja, mutta kevätkierroksella keltavihreät hakivat hienon 1-3 vierasvoiton Maarianhaminasta. Elli Mäkipelkola ja Amelia Luotonen tekivät tuolloin Ilveksen maalit, kun yksi merkittiin kotijoukkueen omaksi maaliksi. Yhden maalin ÅU onnistui tekemään myös Ilveksen maaliin, siitä vastasi Aada Törrönen.

Viikonlopun kierros on Kansallisen Liigan Me Naiset -​ottelukierros, jossa korostetaan ”Rohkeutta inspiroida, rohkeutta loistaa ja rohkeutta tähdätä korkealle”. Teemat sopivat erittäin hyvin kenelle tahansa nuorelle urheilijalle, eritoten sunnuntainakin kentällä nähtäville jalkapalloilijoille.

Ilveksen ottelukumppani on ravintola Dam Bar, joka toimii myös virallisena After game -​ravintolana. Pääsylipulla ja kausikortilla saa pelin jälkeen -15% alennusta ruoka-​annoksista. Dam sijaitsee Tammerkosken äärellä aivan kävelymatkan päässä Tammelan Stadionilta. Tutustu ruokalistaan ja Damin palveluihin kotisivuilta https://dambar.fi/

Sunnuntain jännitysnäytelmässä isot panokset – Ilves jalkapallo – Naisten edustusjoukkue (ilvesnaisetjalkapallo.fi)


Kuva: Sascha Zachhuber

Inför matchen Ilves – Åland United

Vår resevecka fortsätter och denna gång bär det iväg till Tammerfors och den nya Tammela stadion.

Vi har gått igenom förra matchen och pratat igenom vad vi vill behålla från matchen, och vad vi vill göra annorlunda och bättre i kommande match.

Ilves har haft en bra säsong hittills och ligger en placering före oss. På samma poäng men med bättre målskillnad.

Vårt mål med denna match är att hålla balansen och spelnivån i 90 minuter. Samt kontrollera matchen både med och utan boll.

Jag vill att spelarna ska känna sig säkra med bollen och vinna kamper i båda boxarna. Det kommer vara en av dom stora sakerna som kommer avgöra matchen.

Välkomna till Tammela stadion i Tammerfors 7.7 kl 14.00.

Heja Åland!

Search