Hyppää sisältöön
PK-35

PK-35

PK-35 - JyPK
20.07.
0 - 1
Algeco Areena TN,
Helsinki
Yleisöä: 94
JyPK

JyPK

Ennakot

Kuva: Kalevi Hämäläinen

PK-35 ja JyPK kohtaavat lauantaina Pihliksessä – ”Mahtavaa päästä taas pelaamaan kotiyleisön edessä”

Tulevana lauantaina pelataan jälleen Kansallista Liigaa Pihlajamäessä ja tällä kertaa vieraita saapuu Jyväskylästä. JyPK on ollut hyvässä nousukiidossa edellisissä otteluissa, joissa se on onnistunut hakemaan täydet pisteet HPS:n ja PKKU:n vieraina. JyPK kiilasi ohi PK-35:n viime kierroksella ja se on kaksi pistettä helsinkiläisiä edellä. Luvassa on siis lauantaina huippu tärkeä ottelu, jossa on arvokkaat pisteet jaossa. Jatkuuko JyPK:n voittoputki vai onnistuuko PK-35 vihdoin nappaan kauden ensimmäisen kotivoittonsa?

PK-35:llä on haastavampi jakso meneillään. Kolmen ottelun tappioputkea joukkue lähtee lauantaina katkaisemaan kotinurmellaan. Viimeisin voitto on kesäkuun alkupuoliskolta, kun se haki pisteet Espoosta Hongan vieraana. Joukkueella on edelleen kauden ensimmäinen kotivoitto ottamatta. Viimeisin keskinäinen kamppailu PK-35:n ja JyPK:n välillä päättyi punamustien voittoon 0–1 Minami Oin loppuhetkien maalilla. Ottelu pelattiin Jyväskylässä 27.4 ja tuo kyseinen voitto oli PK:n tämän kauden ensimmäinen. 

JyPK on löytänyt loistovireen viime otteluissa. Se haki kaksi hienoa voittoa pääkaupunkiseudulta edellisillä kierroksilla. Ensin voitto HPS:ta ja sen jälkeen PKKU sai tyytyä tappioon JyPK:ä vastaan. JyPK:llä on ollut haasteita maalinteon kanssa alkukauden otteluissa. Se on ennen lauantain ottelua viimeistellyt vähiten maaleja koko sarjasta, yhteensä seitsemän kappaletta. 

PK-35:n Ada Lindroth antoi kommenttinsa tulevasta JyPK-ottelusta. 

⁠– Loman jälkeen tosi kiva päästä takaisin pelaamaan ja treeneissä on ollut hyvä pöhinä. Mahtavaa myös päästä pelaamaan kotiyleisön edessä! 

– ⁠⁠Pelissä varmasti tulee näkymään, että kyseessä on todella isot panokset. Varsinkin kaksinkamppailut ovat varmasti kovia. Lähdemme ehdottomasti tavoittelemaan voittoa.  

Kotiyleisön tuki tulee olemaan todella iso lauantaina ottelussa. 

– Lauantaina kannattaa tulla katsomaan peliä, koska siitä tulee varmasti jännittävä ja tiukka taistelu. Ota kaverit mukaan ja nähdään Pihliksessä! 

PK-35 vs JyPK pelataan siis lauantaina klo 14 Pihlajamäessä. Liput matsiin voit ostaa Tiketistä. Ottelua voit seurata myös Ruutu+ palvelusta. 

Saavu paikanpäälle kannustamaan gimmat voittoon! 

PK-35 ja JyPK kohtaavat lauantaina Pihliksessä – “Mahtavaa päästä taas pelaamaan kotiyleisön edessä” – PK-35


Kuva: Niko Nakari

Pihlajamäen iltapäivässä on panosta

Liiga jatkuu lauantaina Pihlajamäessä PK-35:n vieraana. Kauden aiempi kohtaaminen päättyi Viitaniemessä helsinkiläisten 0–1 voittoon viimehetken maalilla. Joukkueet löytyvät sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoilta PK-35:n ollessa kaksi pistettä perässä, joten panosta lauantaille on mukavasti.

PK-35:lla on viisi viimeistä ottelua menneet hieman kaksijakoisesti. Tappioita on kertynyt neljä, mutta toisaalta mukaan mahtuu voitto Hongasta pari kierrosta sitten. Viitaniemessä se puolusti kohtalaisen tiiviisti, mutta ajoittain muodosta on löytynyt aukkoja, joista vastustajat ovat rankaisseet. Helsinkiläiset ovat tehtyjä ja päästettyjä maaleja vertailtaessa Pallokerhon kanssa suunnilleen samalla tasolla. Varsinaista syömähammasta hyökkäyspäässä ei ole noussut esiin. Joukkueen sisäistä maalitilastoa johtaa Pia Tavi kahdella tehdyllä. Sisäisessä pistepörsissä Tavi jakaa kärksisijan Ada Lindrothin sekä Viitaniemessä ottelun ratkaisseen Minami Oin kanssa.

Pallokerho jatkoi voittoputkea PKKU:a vastaan Harjulla. Cup mukaan lukien joukkue on ollut voittovireessä jo neljän ottelun verran. Joukkue on ottanut selkeitä askeleita eteenpäin ja yksi askel tarvitaan taas lauantaina. Sijoitus on tällä hetkellä 8. kolme pistettä PK-35 Vantaata perässä. Latausta ottelusta ei puutu. Sarjataulukko on yksi tekijä, mutta viime hetken tappio kotona varmasti nostaa revanssihenkeä. Joukkueen sisäistä maalitilastoa johtaa Anike Wusu kahdella maalilla, pistepörssin kärjessä on Eevi Paakkari tehoilla 1+2. Pihlajamäestä on tavoitteena vain ja ainoastaan kolme pistettä ja pöytään pitää jälleen lyödä parasta osaamista. Kaikki mahdollisuudet ryöstöretkeen ovat olemassa.

Search