Hyppää sisältöön
HPS

HPS

HPS - HJK
27.07.
16:00
HJK

HJK

Ennakot

Kuva: Niko Nakari

HPS – HJK | Käsiohjelma

HPS:n Kansallisen Liigan kotiotteluiden ennakot toimitetaan kattavassa käsiohjelmapaketissa. Käsiohjelmaan on kerätty tilastopoimintoja pelaavista joukkueista sekä otteluennakot kokoonpanoineen.

Kansallisen Liigan 13. kierroksella HPS kohtaa sarjaa johtavan paikallisvastustajan HJK:n. Aiemmassa kohtaamisessa HJK voitti kotonaan maalein 2-0.

HPS – HJK
la 27.7.  klo 16.00
Liput ennakkoon myy Tiketti.

Lataa alta Vihreät jääkärit -käsiohjelma.

Lataa käsiohjelma tästä. Toimii myös mobiilissa.

HPS – HJK | Käsiohjelma | Helsingin Palloseura ry


Kuva: Riku Laukkanen

Paikalliskamppailu Paloheinässä – Klubi vierasotteluun HPS:ää vastaan

HJK:n seuraava vierasottelu pelataan aivan naapurissa, kun se kohtaa HPS:n JYA Housing Arenalla Paloheinässä.

Edellisessä ottelussaan Klubi nappasi vakuuttavan kotivoiton Kuopion Palloseurasta Kansallisen Liigan kärkikamppailussa lukemin 3–0.

– Joukkueessa on vallinnut luonnollisesti hyvä fiilis KuPS-ottelun jälkeen. Se oli meiltä laadukas ottelu ja joukkue teki hommia sen eteen koko edeltävän viikon ja heti pelin alusta asti. Meidän hyvä esitys mahdollisti positiivisen tuloksen ottelun, päävalmentaja Arttu Heinonen iloitsee.

Seuraavan seitsemän päivän aikana HJK pelaa yhteensä kolme ottelua, kun Suomen Cupin viidennen kierroksen ottelu aseteltiin lauantaille 3.8. Otteluita on siis tulevana lauantaina, seuraavana keskiviikkona sekä ensi viikon lauantaina.

– Meillä on edessä jälleen pientä otteluruuhkaa. Tämä viikko on keskitytty harjoittelemaan kovalla intensiteetillä, sillä ensi viikolla joudumme ainoastaan palauttelemaan sekä pitämään valmistavia harjoituksia, Heinonen kertoo.

Lauantain vastus HPS on tällä hetkellä sarjassa kolmantena 23 pisteellä taistellen kärkisijoista.

– Hopsi on pelannut hyvän kauden tähän mennessä ja esimerkiksi KuPSia vastaan he ovat pelanneet kaksi tasapeliä. Toisaalta siellä on myös tappioita kertynyt, joten tasainen suorittaminen on ollut ehkä pienenä haasteena, Heinonen analysoi.

– HPS muista joukkueista poiketen pelaa vähän jopa samalla tyylillä kuin me, joten meillä on melko tarkka käsitys siitä, mitä he mahdollisesti tulevat tekemään, Heinonen lisää.

Suunnitelma HPS:ää vastaan on kuitenkin selvä.

– Oman pelaamisen näkökulmasta me haluamme lähteä pitämään hyvää rytmiä pelissä. Varsinkin pallollisena. Toisaalta meidän pitää pystyä myös pitämään heidät poissa vaarallisilta maalintekosektoreilta, sekä onnistua hoitamaan erikoistilanteet molemmissa kenttäpäädyissä. Se takaa meille hyvän tuloksen, Heinonen sanoo.

Paikalliskamppailu Paloheinässä – Klubi vierasotteluun HPS:ää vastaan  – HJK Helsinki

Search