Hyppää sisältöön

Mestaruussarja jatkuu Myyrmäen huippukamppailulla – todellinen superlauantai huipentaa viikon

16.09.2022

Subway Kansallinen Liiga jatkuu perjantaina. Vantaalla PK-35 Vantaa kohtaa sarjan kärjessä majailevan Kuopion Palloseuran. Mestaruussarjan ja Haastajasarjan muut ottelut pelataan lauantaina 17. syyskuuta.

Vantaan Myyrmäen jalkapallostadionilla on luvassa hieno Mestaruussarjan kamppailu perjantaina 16. syyskuuta kello 18.30 alkaen.

PK-35 Vantaa kohtaa Kuopion Palloseuran. Aiempi kohtaaminen Vantaalla päättyi toukokuussa kotijoukkueen 2-1-voittoon. Kuopiolaisryhmälle tappio oli pitkään kauden ainoa, kunnes HJK haki pisteet KuPS:aa vastaan Väre Areenalta.

Samassa paikassa PK-35 Vantaa koki kauden todennäköisesti tylyimmän hetkensä. Hallitseva mestari KuPS voitti runsaslukuisen kotiyleisönsä edessä hiukan siipirikkoisen vantaalaisjoukkueen hurjin 7-0-lukemin.

PK-35 Vantaan vahvuudesta on puuttunut viime kierroksilla useampia kokeneita pelaajia. Mestaruussarjan avaus päättyi maalittomaan pistejakoon PK-35:ta vastaan. KuPS otti tyylipuhtaan 3-0-voiton kotonaan HPS:aa vastaan.

Otteluliput PK-35 Vantaa – KuPS -peliin löydät täältä.

Hurja futislauantai

PK-35 – Åland United

Mestaruussarjan kaksi muuta kamppailuja ja Haastajasarjan pelit ovat luvassa sitten lauantaina 17. syyskuuta. Päivä potkaistaan käyntiin Pihlajamäessä. MagneCit Areenalla PK-35 saa vieraakseen Åland Unitedin.

Kumpikin joukkue pelasi Mestaruussarjan avauskierroksella viime viikonloppuna tasapelin. Ahvenanmaalaiset ovat vahvasti vielä mitalitaistelussa mukana ja tarvitsevat ehdottomasti täysiä pistepotteja tavoitteen saavuttamiseksi.

PK-35 on pelannut tasaisen ja hienon kauden. Taisteleva ja kurinalainen ryhmä haluaa varmasti napata pisteitä joka kierroksella.

Otteluliput löydät täältä.

NJS – ONS

Tuntia myöhemmin, kello 15.00, pyörähtää Klaukkalan nurmella käyntiin NJS – ONS. Kyseessä on todella tärkeä kamppailu ja panoksena suora putoaminen Naisten Ykköseen.

NJS on valahtanut jo kuuden pisteen päähän oululaisjoukkueesta. Nyt kotijoukkue tarvitsisi kauden avausvoittonsa kipeästi.

ONS sen sijaan on esiintynyt pirteästi koko syksyn ja onnistui Haastajasarjan avauksessaan nappaamaan pisteen Ilvestä vastaan. Jopa voitto oli lähellä, mutta Aino Rasisen upea laukaus toi tamperelaiset tasoihin.

(Subway Kansallisen Liigan seuraajat äänestivät Rasisen maalin myös kierroksen kauneimmaksi.)

NJS – ONS otteluun liput saat portilta.

FC Honka – Ilves

Kello 16.00 Tapiolassa pyörähtää käyntiin Haastajasarjan kärkikamppailu. FC Honka saa vieraakseen Ilveksen. Espoolaiset ottivat tyylikkään vierasvoiton Nurmijärveltä viikko sitten. Ilves joutui tekemään täyden päivätyön saadakseen edes pisteen mukaansa Oulusta.

Erittäin tasainen ottelu luvassa kahden nuoren ja huippulupaavan ryhmän välillä. Runkosarjan kohtaamiset olivat todella tiukkoja ja samaa on odotettavissa. Vähämaalinen, hurja taistelu Tapiolan urheilupuistossa.

Lippuja myydään portilta!

HPS – HJK

Helsingin paikallispeli Paloheinässä HofS Areenalla huipentaa kierroksen. Mestaruussarjan kamppailu alkaa lauantaina 17. syyskuuta kello 16.00.

Mestaruustaistelussa edelleen mukana oleva HJK tarvitsee ehdottomasti vierasvoiton, jotta kultahaaveet säilyisivät. Viikko sitten Åland United haki pisteen Bolt Arenalta ja samalla HJK:n ero sarjakärkeen kasvoi.

HPS on pelannut erittäin positiivisen kauden ja ennen kaikkea kotonaan joukkue on ollut todella vahva. HofS Areenalta täydet pisteet ovat hakeneet ainoastaan juuri KuPS ja HJK.

Luvassa on varmasti tasainen ottelu, jossa HPS kyttää vastaiskumahdollisuuksia nopeille hyökkäyspään pelaajilleen. Hieno päätös Mestaruussarjan kierrokselle.

Otteluliput saat hankittua täältä.

Kaikki viikonlopun ottelut ovat katsottavissa tuttuun tapaan myös Nelonen Ruutu-palvelun kautta.

Kuva: Kalevi Hämäläinen

Search