Hyppää sisältöön

Haemme Subway Kansalliselle Liigalle kehityspäällikköä – Hakuaikaa 13.9. asti

31.08.2023

Haemme jalkapallon naisten pääsarjalle, Subway Kansalliselle Liigalle kehityspäällikköä vastaamaan jalkapallon naisten pääsarjatason toiminnasta sekä sarjan näkyvyyden ja kaupallisuuden kehittymisestä.

Jalkapallon naisten pääsarja Subway Kansallinen Liiga on kehittänyt systemaattisesti toimintaansa viimeisten vuosien aikana. Samaan aikaan jalkapallo naisten huippulajina kasvattaa jatkuvasti suosiotaan niin Suomessa, Euroopassa, kuin koko maailmassa. Haluamme, että myös Suomessa jalkapalloa on mahdollista pelata korkeimmilla sarjatasoilla menestyksekkäästi niin naisissa kuin miehissäkin.

Yhdenvertaisten mahdollisuuksien ja seurojen kasvun tukemisen lisäksi kyse on uuden yleisön, uusien kohderyhmien ja kumppanien sitouttamisesta jalkapallon pariin. Haluamme olla kaupallistamassa naisten urheilua entistä voimakkaammin. Tätä työtä johtamaan haemme nyt naisten pääsarjalle kehityspäällikköä.

Millaisen roolin tarjoamme sinulle?

Kehityspäällikkönä ja vt. toiminnanjohtajana vastaat Kansallisen Liigan toiminnasta ja sen kehityksestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä sarjan hallituksen ja sen puheenjohtajan kanssa.

Sarjan kokonaistoiminnan johtamisen ja kehittämisen lisäksi keskeistä roolissasi on kumppanuushankinta, yhteydenpito sarjan sidosryhmiin ja nykyisiin kumppanuuksiin sekä sarjan markkinoinnin ja viestinnän johtaminen.

Pääset roolissasi toimimaan poikkileikkaavasti niin Palloliiton myynnin ja markkinoinnin kuin kilpailupuolen ja seurojen kehittämisenkin kanssa. Roolissasi sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus vaikuttaa suomalaisen naisten huippujalkapallon kehitykseen sekä naisten urheilussa olevien kasvun mahdollisuuksien lunastamiseen.

Työsuhde on alkuun määräaikainen vähintään vuoden 2024 loppuun.

Tehtävästä tarkemmin

Viimeisten vuosien aikana sarjalle on luotu selkeitä toimintamalleja ja prosesseja, jotka antavat työllesi hyvän selkänojan. Sarjan kehityspäällikkönä sinulla kuitenkin on halutessasi mahdollisuus myös uudistaa ja edelleen kehittää olemassa olevia rakenteita.  Keskeisiä tavoitteita työssä onnistumiselle ovat kuitenkin seuraavat:

– Kansallisen Liigan näkyvyyden, tunnettuuden ja kiinnostavuuden kehittäminen

– Kansallisen Liigan yhteistyökumppanuuksien arvon kasvattaminen

– Arvoa luova yhteistyö sarjassa pelaavien seurojen, nykyisten kumppanien sekä sarjan muiden sidosryhmien kanssa

Millaista profiilia etsimme?

Haemme henkilöä, jolla on näkemystä ja visiota johtaa suomalaisen naisten huippujalkapallon kehitystä. Ymmärrät strategiatyötä ja olet esiintymis- ja vuorovaikutustaitoinen persoona, joka pystyt viemään näkemykseksi käytännön toimenpiteiksi ja saat asioita aikaiseksi aktiivisen työotteesi kautta.

Kansallisen Liigan kasvun jatkamiseksi sekä myynnilliset että markkinoinnilliset ominaisuudet korostuvat kehityspäällikön työssä. Omaatkin kaupallisen koulutuksen sekä aiempaa kokemusta kokonaisuuksien johtamisesta, myynnistä ja / tai markkinoinnista. Osaat taitavasti sanoittaa suunnitelmat esityksiksi ja konkretiaksi eri sidosryhmille.

Sinun ei tarvitse olla urheiluniilo tai -niina, mutta ymmärrät urheilun erilaisia kohderyhmiä sekä hahmotat naisten urheilun kaupallisen kehityksen tilanteen ja potentiaalin. Olet seurannut lähempää tai kauempaa Kansallisen Liigan seuroja ja ymmärrät niiden toimintaympäristöä. Ylläkin mainittuja tärkeämpää on tahto oppia uutta, uteliaisuus tarttua toimeen ja intohimo kehittää suomalaista jalkapalloa kaupallisesti eteenpäin.

Lisätietoja

Liity joukkoomme äärimmäisen mielenkiintoiseen ja kehittyvään toimintaympäristöön viemään eteenpäin suo­malaista jalkapalloa. Hakuaika päättyy 13. syyskuuta 2023. Liitäthän hakemukseesi CV:si liitetiedostona. Huomioithan myös hakemusta tehdessäsi, että hakemus sisältää yhden videohaastattelukysymyksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande (+358 50 407 7109), Kansallisen Liigan puheenjohtaja Mariet Louhento (+358 40 080 0858) tai Palloliiton henkilöstöpäällikkö Heidi Holopainen (+358 40 540 71 84).

Hakulinkki Recrightissa >>

Palloliiton uutinen

Artikkelikuva: Riku Laukkanen

Search