Hyppää sisältöön

Suomen U23-naiset selvään voittoon Liechtensteinia vastaan

23.09.2023

U23-maajoukkue kohtasi lauantai-iltana Eerikkilässä Liechtensteinin maajoukkueen. Kamppailusta muodostui Pikkuhelmareiden näytös.

Avausosuma syntyi jo yhdeksännellä minuutilla. Inka Sarjanoja huomasi maalivahti Bettina Huberin olevan kaukana maaliltaan. Vastikään ONS-paidasta Ruotsiin siirtynyt Sarjanoja nosti pallon tyylikkäästi kaukaa maaliin.

Kymmenen minuuttia myöhemmin Pikkuhelmarit tuplasi johtonsa kulmapotkun jälkitilanteesta. Dana Leskinen pääsi puskemaan pallon lähietäisyydeltä sisään.

Suomi eteni tauolle lopulta 6-0-johdossa. Leskinen ja Sarjanoja osuivat vielä toistamiseen kumpikin. Lisäksi Vilma Koivisto ja Lotta Lindström onnistuivat.

Toisella jaksolla nähtiin vielä neljä maalia. Elli-Noora Kainulainen kirjautti myös tililleen kaksi maalia. Vaihdosta sisään tulleet Sara Sievistö ja Wilma Forsblom osuivat kertaalleen.

Suomi voitti Liechtensteinin 10-0. Joukkueet kohtaavat toistamiseen tiistaina 26. syyskuuta kello 10.00.

Ottelu on nähtävissä suorana Palloliiton Youtube-kanavalla.

Vaihdot:
46min Sievistö (Leskinen)
46min Forsblom (Lindström)
60min Sutela (Nurmi)
60min Oksanen (Salo)
70min Appelqvist (Jaatinen)

Artikkelikuva: Kalevi Hämäläinen