Yleisöä: 236
Ilves

Ilves

FC HONKA – ILVES 1-1 (0-0)

Viime kauden hopeamitalisti FC Honka sai Tapiolaan vieraakseen Ilveksen nuoren joukkueen. Maalittomana edennyt ottelu sai väriä mm. hyvin rakennetuista vapaapotkukuvioista ja terävistä laitanousuista. Hieman yllättäen Roosa Tuominen pääsee 67 minuutin kohdalla upottamaan pallon pienestä kulmasta FC Hongan maaliin ohi vastaan nousseen maalivahti Pauliina Nuoran. Noin kymmenen minuuttia tästä Hongan Riikka Hannula kävi hyvin lähellä tasoitusta, mutta Kiira Kaivola esiintyi edukseen Ilvesmaalilla. Heti perään Milla Punsar pääsi puskemaan kulmapotkusta, mutta pusku suuntautui suoraan Kaivolan syliin. Varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla Vilma Hakala onnistui jujuttamaan Ilvespuolustusta ja tasoitti ottelun lukemiin 1-1. Tämä jäi ottelun viimeiseksi, joten myös Tapiolassa päädyttiin pistejakoon.