Yleisöä: 346
HJK

HJK

Ilves - HJK 1-2 (1-1)

Ilves sai kotiavaukselleen loistavan alun, kun vain kahdeksan minuutin pelin jälkeen varakapteeni Tuuli Enkkilä näytti osaamistaan pilkulta ja pakotti vierailijajoukkue HJK:n takaa-ajoasemaan. HJK onnistuikin siirtämään ottelun painopisteen Ilveksen päätyyn, mutta joutui jatkamaan takaa-ajoasemassa lähes puoliajalle asti. Juuri ennen peliajan päättymistä Emmaliina Tulkki kuitenkin helpotti helsinkiläisten urakkaa toiselle puoliajalle ja tasoitti tilanteeksi 1-1.

Toinen puoliaika käynnistyi Tammelassa hyvin erilaisissa merkeissä kuin ensimmäinen. Reilu viisi minuuttia pillin soinnin jälkeen Ilves puolustus unohti kulmapotkutilanteessa Essi Sainion aivan vapaaksi taka-alueelle. Kokenut Sainio ei tällaisen paikan saatuaan erehtynyt, vaan puski HJK:n voitto-osuman. Vakuuttavasta alusta huolimatta Ilves joutuu taipumaan ja helsinkiläiset pääsevät kotimatkalle avausvoitto kainalossaan.