Hyppää sisältöön
Ilves

Ilves

Ilves - HJK
17.06.
1 - 2
Tammelan stadion TN,
Tampere
Yleisöä: 346
HJK

HJK

Kotijoukkueen ennakko: "Tämä vaatii paljon taistelutahtoa, jota joukkueessa kyllä riittää.”

Keltavihreät saavat keskiviikkona vieraakseen hallitsevan liigamestarin HJK:n Helsingistä. HJK aloitti oman kautensa lauantaina paikallisottelulla PK-35 Helsinkiä vastaan. Ottelu päättyi samoihin 1-1 lukemiin kuin Ilveksen ja Hongan välinen ottelu.

HJK sai viime marraskuussa uuden valmentajan, kun seuran talenttivalmentajana toimineesta Jonne-Jussi Kunnaksesta tehtiin joukkueen päävalmentaja. Suomen Cupissa KuPS tiputti HJK:n puolivälierävaiheessa 4-3 lukemiin päättyneessä trillerissä ennen koronan leviämistä.

Ilves ja HJK ovat viimeksi pelanneet vastakkain Tampereella yli vuosi sitten toukokuussa, jolloin helsinkiläiset voittivat ottelun osumin 1-2. Kotijoukkueen maalista vastasi tuolloin Jenni Kantanen.

Ilveksen varakapteeni Tuuli Enkkilä luottaa keltavihreän joukkueen tahtotilaan: ”Tulos ensimmäisestä pelistä oli ihan tyydyttävä, mutta parannettavaakin totta kai vielä jäi. On aina kiva pelata kotona ja ensimmäiseen kotipeliin lähdetäänkin nyt innokkailla fiiliksillä ja hakemaan kolmea pistettä. Tämä vaatii paljon taistelutahtoa, jota joukkueessa kyllä riittää.”

Tulevaan otteluun pystyy ostamaan lippuja Tammelan stadionin porteilta ja niitä saa ostettua niin käteisellä kuin kortillakin. Aikuisten yksittäinen lippu maksaa 7 euroa, 7-15 vuotiaat lapset, eläkeläiset ja opiskelijat saavat lipun viidellä eurolla. Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi.

Search