Turku
Yleisöä: 428
Åland United

TPS - Åland United 0-1 (0-0)

Kierroksen ensimmäisessä ottelussa Åland United otti peliä hallitsevan roolin nopeasti. Vaikka TPS:n puolustuslinja esiintyi ottelussa kunniakkaasti, oli Åland Unitedin painostus jatkuvasti kovaa. Ottelun edettyä vajaat puoli tuntia Anni Miettunen kävi lähellä vierailijoiden maalisaldon avaamista, mutta yritys kilahti tolppaan. Tämän lähempänä ei maalia käydä ensimmäisellä puoliajalla, vaan puoliaikatilanteeksi kirjattiin 0-0.

Åland United hallitsi kenttätapahtumia myös ottelun toisella puoliajalla. TPS:lla on erityisesti vaikeuksia hyökkäyksen aloittamisessa. Kärkikaksikko painoi töitä hartiavoimin, mutta apuja ei TPS pystynyt hyökkääjilleen antamaan. Åland Unitedin pallonhallinta palkittiin 71 minuutin ajassa kulmapotkutilanteesta, kun Signy Aarna onnistuu puskemaan korkean kulmapotkun jäljestä pallon maaliin. Åland United sai vielä loppupelistä pari hyvää maalipaikkaa, kun ensin Ashley Riefner jujutteli TPS puolustusta ja heti perään Ode Fulutudilu tykitti pallon ylärimaan. Maaleja ei kuitenkaan enää Yläkentällä nähdä, vaan ottelun loppulukemiksi kirjattiin 0-1 vierailijoille. Åland United otti siis ottelusta ansaitut kolme pistettä.