Hyppää sisältöön
Ilves

Ilves

Ilves - TiPS
28.06.
0 - 1
Tammelan stadion TN,
Tampere
Yleisöä: 391
TiPS

TiPS

Kotijoukkueen ennakko: "Tavoitteet ovat korkealla sunnuntaina"

Kansallisen Liigan ja samalla kesäkuun kolmas ottelu pyörähtää käyntiin sunnuntaina kello 15.

Keltavihreät ovat saaneet heti kauden alkuun vastaansa kovat vastustajat, kun viime kauden liigan runkosarjan kolmonen ja lopulta yläloppuloppusarjan neljänneksi sijoittunut TiPS saapuu Tammelaan sunnuntaina. Viime kauden kakkosta Honkaa vastaan pelattiin Espoossa 1-1 ja hallitseva mestari HJK onnistui viemään pisteet 1-2 lukemin.

Vantaalaiset taas avasivat kautensa saarella, pelaten 1-1 tasapelin Åland Unitedin kanssa. Ennen juhannusta TiPS kaatoi juurikin Hongan kotonaan osumin 3-1.

Kotijoukkue on tällä hetkellä sarjataulukon seitsemäs, vantaalaiset ovat puolestaan sijalla kolme.

Ilveksen varakapteeni Julie ”Pulla” Forss tiedostaa myös realiteetit.

– Kaks peliä pelattu ja yksi piste saatu, joten tavoitteet on korkealla sunnuntaina. Meillä on ollu hyvä treeniviikko ja pelaajista on näkyny taistelutahto. Innolla odotetaan sunnuntaita!

Ilveksen tiedotus tiedusteli Forssilta myös sitä, kuka voisi olla tupsukorvien seuraavan maalin tekijä. Roosa Tuominen ja Tuuli Enkkilä ovat tehneet kaksi ensimmäistä.

Moona Talka todennäkösesti!  Hän pelas TiPSissa viime kaudella.

Talkalta tosiaan löytyy kokemusta Tikkurilasta. Luotetaan siihen, että Talka ja kumppanit pystyvät iskemään voittoon tarvittavat osumat sunnuntaina Tammelassa.

Search