Yleisöä: 433
HJK

HJK

PK-35 VANTAA – HJK 0-0 (0-0)

Subway Kansallisen Liigan neljännen kierroksen avausottelussa nähtiin tasainen vääntö kahden pääkaupunkiseudun joukkueen välillä.17’ minuutin kohdalla Eveliina Parikka pääsi kokeilemaan maalintekoa PK-35 Vantaan päädyssä, mutta maalivahti Velma Oikarinen nappasi laukauksen suhteellisen vaivattomasti. Reilu viisi minuuttia tämän jälkeen PK-35 Vantaalla oli ehkä koko ottelun paras yritys maalia kohti, mutta tällä kertaa HJK:n maalivahti Anna Koivunen pelasti joukkueensa loistavalla jalkatorjunnalla.

Kun peliaikaa on takana puolisen tuntia, tapahtui HJK:n päädyssä. Netta Koso pelästytti samaan aikaan sekä helsinkiläiset että vantaalaiset fanit, kun hän oli päästä prässäämään pallon maaliin Koivusen jalasta. Pallo ei päätynyt verkkoon asti ja Koso satutti samalla polvensa. Tilanteesta selvittiin kuitenkin säikähdyksellä, sillä vantaalaisten tehopelaaja Koso pystyi ottelua tilanteen jälkeen jatkamaan.

Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin vielä molemmissa päädyissä muutama potentiaalinen maalintekotilanne, mutta ratkaisuherkkyyttä olisi kaivattu kummassakin päädyssä. Sama meno jatkui myös toisella puoliajalla. Kumpikin joukkue pystyi rakentamaan puolittaisia maalintekopaikkoja, mutta varsinaisia huippuvaarallisia tilanteita ei juuri nähty. HJK oli muutaman kerran lähellä murtaa PK-35 Vantaan puolustuslinja läpisyötöllä, mutta näissä tilanteissa vakuuttavasti esiintynyt Velma Oikarinen irtosi maaliltaan oikea-aikaisesti ja esti vaarallisten tilanteiden syntymisen. Vaikka molemmilla joukkueilla oli paikkansa ratkaista ottelu edukseen, oli 0-0 tulos ottelusta varsin oikeudenmukainen peliesitysten perusteella.