Yleisöä: 412
FC Honka

FC Honka

KUPS – FC HONKA 1-3 (0-2)

Kuopiossa KuPS:n ja FC Hongan välinen ottelu alkoi tasaisena vääntönä. Ottelun alkupuolella Aino Kröger haastoi hyvin oikealta laidalta ja pääsi lataamaan tulisen vedon kohti FC Hongan maalia, mutta FC Hongan maalivahti Pauliina Nuora oli tilanteen tasalla upeasti ja torjui laukauksen. Kokonaisuudessaan KuPS:lla oli kuitenkin vaikeuksia saada keskikenttää mukaan hyökkäyksiinsä, mistä johtuen se joutui turvautumaan pidempiin avauksiin laidasta.

FC Honka taas sai 25 pelatun minuutin jälkeen päälle turbovaihteen. Ensin Dana Leskinen onnistui katkomaan KuPS pelaajan heikon syötön ja pääsi läpiajoon. Leskinen kiersi upealla tavalla KuPS:n maalivahdin ja laittoi pallon verkkoon. Lähes heti kun peli saatiin uudelleen käyntiin Leskinen on taas vauhdissa. Hän harhautti komeasti peräti kaksi KuPS pelaajaa vasemmalla laidalla ja sijoitti pallon etukulmasta maaliin. Leskisen toinen osuma jäi ensimmäisen puoliajan viimeiseksi, joten tauolle mentiin Hongan johtaessa 0-2.

Leskinen viimeisteli hattutemppunsa hieman kyseenalaisesta tilanteesta. Leskinen oli selvästi paitsiossa kun syöttö maalineteen hänelle lähti. Avustava jo lippunsa, mutta Leskinen antoikin pallon lipua jalkojensa välistä Milla Punsarille. Avustava laski lippunsa, ja Punsar laukoi. Emma Immonen torjui ja Leskinen laittoi kakkospallon maaliin. Tuomaristo neuvotteli tovin, mutta maali hyväksyttiin ja Honka karkasi jo 0-3 johtoon. 84. peliminuutilla KuPS kavensi tilanteeksi 1-3 Hongan omalla maalilla, mutta tämä jäi laihaksi lohduksi kotitappioon päättyneessä ottelussa.