Hyppää sisältöön
KuPS

KuPS

KuPS - FC Honka
04.07.
1 - 3
Keskuskentän Jalkapallostadion TN,
Kuopio
Yleisöä: 412
FC Honka

FC Honka

Kotijoukkueen ennakko: "Edessä värikäs, viihdyttävä ja maalirikas kotiottelu"

Kuopion Palloseuran pelikausi Kansallisessa Liigassa jatkuu lauantaina jälleen oman kotiyleisön edessä. Espoolainen FC Honka saapuu vastustajaksi neljännen sarjakierroksen otteluun, joka alkaa Keskuskentän jalkapallostadionilla kello 16.00.

Omaan pelaamiseen haetaan hyvää tasapainoa

KuPS lähtee kotiotteluunsa voitontahtoisin ja päättäväisin mielin. Sarjakausi on viimeinkin saatu täyteen vauhtiin ja kovia otteluita pelataan tiiviillä tahdilla. Vaativa pistekamppailu on jälleen lauantaina edessä vahvaa vastustajaa vastaan.

– Honka on tasaisen hyvä ja laadukas joukkue. HJK-ottelu oli kova peli ja kova ottelu on nyt jälleen edessä. Meillä on tiedossamme selkeät kohdat, joihin me voimme iskeä. HJK-pelin jälkeen me olemme korostaneet puolustuspelillisiä asioita omassa tekemisessämme. HJK-ottelussa meidän oma pelimme katkeili ja me ajauduimme joihinkin virheisiin. Oman pelaamisen taso pitää jälleen saada hyvään tasapainoon koko 90 minuutin ajaksi, KuPS-valmentaja Ollipekka Ojala pohdiskelee kotipelin ennakkoasetelmia.

Joukkue on täynnä innokasta pelienergiaa

KuPS-joukkue on täynnä energistä peli-intoa liigakauden päästyä vihdoinkin alkamaan. Pelaajat ovat esittäneet hyviä otteita kolmessa ensimmäisessä sarjapelissä ja joukkue on etenemässä pelillisesti hyvään suuntaan.

– Tilanne on hyvä ja prosessi etenee oikeaan suuntaan. Pelaaminen on paljon parempaa kuin viime vuonna. Peli kerrallaan kuitenkin mennään eteenpäin, seuraavia otteluita ei kannata liikaa miettiä. Olen tosi tyytyväinen joukkueen treenaamiseen ja pelaamiseen sekä harjoiteltujen asioiden sisäistämiseen. Niiden siirtämisessä pelikentälle meidän pitää pystyä onnistumaan laadukkaasti, päävalmentaja muistuttaa.

Maalinälkäiset hyökkääjät jatkavat maalijahtia

Hyökkääjä Gentjana Rochi on parhaillaan yhden ottelun mittaisessa pelikiellossa, eikä siten pelaa Honka-ottelussa. Pelaajaryhmästä löytyy useita taitavia ja maalinälkäisiä kärkipelaajia, jotka pääsevät jatkamaan maalijahtiaan lauantaina. Kuopiolaiset tavoittelevat ottelusta kolmea sarjapistettä.

– Tulee aivan varmasti värikäs, viihdyttävä ja maalirikas kotiottelu. Toivottavasti saadaan paljon yleisöä paikalle omia kannustamaan, Ojala toivoo.

Search