Hyppää sisältöön
FC Honka

FC Honka

FC Honka - JyPK
11.07.
2 - 1
Tapiola N 1,
Espoo
Yleisöä: 137
JyPK

JyPK

Kotijoukkueen ennakko: "Tunnelma korkealla kahden edellisen voitokkaan pelin jälkeen"

Kaksi viimeisintä otteluaan voittanut FC Honka pyrkii venyttämään voittoputken kolmen ottelun mittaiseksi ylihuomenna lauantaina 11.7., kun vieraaksi Tapiolan urheilupuistoon saapuu JyPK Jyväskylästä. Ottelu käynnistyy kello 15.00.

Kauden alku oli Hongalle haastava, sillä kahdesta ensimmäisestä ottelusta mukaan tarttui vain yksi piste. Sen jälkeen keltamustat ovat kuitenkin olleet huippuvireessä, sillä kahdesta viime ottelusta kasassa on täysi pistepotti.

Viime kierroksella Honka kaatoi vieraskentällä KuPS:n luvuin 3-1. Ottelun hahmoksi nousi Dana Leskinen, joka iski kaikki Hongan osumat ja näin ollen hattutempun. Maaleillaan Leskinen nousi myös Kansallisen Liigan maalipörssin kolmannelle sijalle.

Leskisen lisäksi Hongan maaleista tähän saakka ovat vastanneet kahdesti osunut Milla Punsar, sekä yhden maalin tehneet Vilma Hakala ja Riikka Hannula.

Laitapuolustaja Nana Yang odottaa lauantain JyPK-ottelua innolla ja luottavaisena.

– Joukkueessa on tunnelma korkealla kahden edellisen voitokkaan pelin jälkeen. Lauantain pelistä vielä makeamman tekee se, että pelaamme taas kotinurmella. JyPK on vahva puolustamaan ja taistelemaan. Heidän nopeat vastahyökkäyksensä ovat vaarallisia, kuten TPS sai viime kierroksella huomata. Olen kuitenkin hyvin luottavainen joukkueeseemme ja aiomme pelata terävästi, Yang sanoo.

Honka lähtee lauantain otteluun sarjan viidenneltä sijalta, pisteen kärkijoukkueita perässä. Vastustaja JyPK nappasi viime kierroksella kauden avauspisteensä kaatamalla TPS:n. Se on otteluun lähtiessä sijalla yhdeksän.

Jyväskyläläisten kauden maaleista ovat vastanneet kaksi maalia Åland Unitedin verkkoon tehnyt Kia Voutilainen, sekä viime ottelussa voittomaalin iskenyt Tiina Tiainen.

– Kokemamme vaikean sarja-avauksen jälkeen olemme nyt oikealla radalla ja aiomme jatkaa voittoputkeamme! Tulkaa lauantaina kannustamaan meidät voittoon, tai edes katsomaan minun uusia hienoja kenkiä, Yang heittää lopuksi.

Search