Yleisöä: 463
TiPS

TiPS

JYPK – TIPS, 2-4 (2-3)

Aurinkoiseen Jyväskylään Harjulle saapui lauantaina vieraaksi sarjataulukon kolmannella sijalla majaileva TiPS.

Jännitystä tarjoiltiin katsojalle aivan alusta lähtien, kun ensi minuuteilla TiPS sai kulmapotkun, joka olisi kiertänyt suoraan maaliin, jollei JyPK:n maalivahti Matilda Nurmi olisi nyrkkeillyt laukausta ulos. Tilanteesta selviytynyt kotijoukkue sai tämän jälkeen rakennettua upean hyökkäyksen, josta Jyväskylän Henni Rinkinen pääsi laukomaan pallon oikeaan alakulmaan, ja kotijoukkue pääsi juhlistamaan johtomaaliaan. Seuraavana vierasjoukkue pyrkikin näyttämään kyntensä ja rakensikin erittäin vaarallisen maalipaikan, jossa Jenna Topra pääsi puskemaan kohti maalia aivan sen edestä. Tilanteessa pallo kuitenkin napsahti suoraan Nurmen hellään huomaan.

Vaikka ottelu alkoi kotijoukkueelle suotuisasti, TiPS hallitsi peliä selvästi. Ensimmäisen maalin vierasjoukkue sai rakennettua erikoisesta kulmatilanteesta. Kulmasta palloon osui kaksi tikkurilaisten päätä, joista viimeisin ohjasi pallon maaliin. Tässä maalintekijänä oli Eerika Hämäläinen. Erikoiset tilanteet eivät loppuneet kuitenkaan tähän, sillä puolen tunnin kohdalla erikoisen hautomistilanteen jälkeen kotijoukkue sai vapaapotkun aivan kuudentoista rajalta, ja flipperipallo päätyi viimeisimpänä Jannica Lintusen kautta maaliin.

Kovin pitkään ei kotijoukkue saanut taaskaan johtoasemaansa juhlia. Tänään jälleen hyvässä vireessä ollut Roosa Ariyo pääsi tykittämään viiden minuutin sisällä kaksi maalia. Ensimmäinen näistä oli komea puskuohjaus vapaapotkusta, ja toinen kotijoukkueen tarjoilema paikka aivan maalin edestä.

Toisella puoliajalla TiPS sai kotijoukkueen ahdinkoon moneen otteeseen. Tunnin pelaamisen jälkeen päästiin ihastelemaan Ariyon hattutemppua hänen viimeistellessä kuudentoista kulmalta annetun vapaapotkun päällään. JyPK:n pelaamisessa oli havaittavissa suurta taistelutahtoa, mutta vierasjoukkue kykeni hallitsemaan peliä rauhallisin ottein suurimman osan ajasta. Ottelu päättyi TiPS:n juhlaan 2-4, ja tässä pelissä Tikkurilan sankari oli ehdottomasti hattutempun tehnyt Roosa Ariyo.