Yleisöä: 248
Åland United

PK-35 VANTAA – ÅLAND UNITED 1-0 (1-0)

PK-35 Vantaa kohtasi saarelaisen vieraansa lauantaina Myyrmäessä ilmeisen liukkaalla kentällä.

Mielenkiintoinen kamppailu lähti käyntiin tasaväkisesti. Kotijoukkue onnistui rakentamaan kokonaisvaltaisesti peliä hyvin, ja toisaalta Åland Unitedilta nähtiin muutama vaarallinen hyökkäystilanne, joissa Ode Fulutudilu pääsi pinkomaan pallon kanssa kohti maalia jättäen PK-35:n puolustuksen peräänsä. Tilanteissa PK-35 Vantaan maalivahti Velma Oikarinen oli kuitenkin hereillä, ja kaappasi pallot varmasti näppeihinsä.

Ottelu sai mielenkiintoisen suunnan, kun puolen tunnin pelin jälkeen PK-35 Vantaan joukkue sai salakavalasti hivutettua peliä kohti ÅU:n maalia. Jännittävässä tilanteessa punamusta joukkue pääsi hieman onnekkaasti muutamasta Åland Unitedin pelaajasta ohi, pelasi muutaman hyvän syötön omilleen ja kotijoukkueen Netta Koso pääsi laukomaan. ÅU:n Anna Tamminen torjui Koson pallon – epäonnekseen kuitenkin suoraan maalin edessä odottavalle Wilma Forsblomille, joka puolestaan sysäsi tarjouksen tyhjään verkkoon.

Ensimmäisellä puoliajalla PK-35 Vantaalla nähtiin tiivistä puolustusta ja sähäkkää hyökkäyspeliä. Åland United pelasi puolestaan rauhallisesti, mutta ehkäpä vastustajaansa nähden jopa liian rauhallisesti. Toisella puoliajalla Åland United sai paremman otteen pelin hallinnasta ja pääsikin rakentamaan erittäin vaarallisia hyökkäystilanteita ja maalipaikkoja. Åland Unitedin epäonneksi viimeistely kuitenkin jäi uupumaan.

Lisäajan viimeisillä minuuteilla elettiin jännittäviä hetkiä, kun Åland United kävi karvan päässä tasoitusmaalista. ÅU:n Olivia Mattsson antoi hienon läpisyötön Signy Aarnalle, ja Aarna pääsi laukomaan. Velma Oikarinen kuitenkin venyi torjumaan laukauksen, ja kotijoukkue pääsi juhlistamaan 1-0 voittoaan.