Yleisöä: 223
JyPK

JyPK

Åland United - JyPK 3-0

Ahvenanmaalla sarjakärki Åland United löi heti ensimmäisellä puoliajalla pöytään sellaisen esityksen, että ottelun voittajaa ei jouduttu Wiklöf Holding Arenalla jännittämään kovinkaan pitkään. Kotijoukkue pääsi niskan päälle jo ajassa 5’ kun Isabella Mattsson pelasi pallon Emelie Johanssonille oikeaan laitaan. JyPK puolustus pelasi tilanteessa löysästi ja Johansson pääsi helposti laukomaan. Vaikka kulma oli suhteellisen pieni, laukaus yllätti Pauliina Tähtisen JyPK:n maalilla ja peliväline sujahti maaliin Tähtisen jalkojen välistä.

Pelikellon näyttäessä 18:sta ÅU osui jälleen. Tähtinen ja Henna Honkanen törmäilivät keskitystilanteessa ja pallo karkasi samalla Tähtisen otteesta. Anna Westerlund ehti tilanteeseen nopeimmin ja vei joukkueensa jo 2-0 johtoon. Viimeisen naulan JyPK:n arkkuun löi Anni Miettunen reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Miettunen taituroi boksiin ohi kolmen JyPK pelaajan nosti pallon vielä hallitusti maaliin.

Toisella puoliajalla JyPK pääsi peliin paremmin mukaan, mutta pisteille ei enää ollut asiaa. Paras paikka JyPK:llä lukemien kaunisteluun reilun tunnin kohdalla, kun Honkanen pääsi kokeilemaan boksin sisältä. Vähällä työmäärällä ahvenanmaalaisten maalilla ollut Anna Tamminen kuitenkin venytti itsensä Honkasen laukauksen tielle.