Hyppää sisältöön
PK-35 Hki

PK-35 Hki

PK-35 Hki - FC Honka
10.10.
0 - 4
MagneCit Areena TN,
Helsinki
Yleisöä: 212
FC Honka

FC Honka

Kotijoukkueen ennakko: "Osa tavoitteista on jo saavutettu"

MagneCit Areenalla pelataan lauantaina mielenkiintoinen kamppailu. Kansallisen Liigan 15. ottelukierroksella Pihlikseen saapuu Punamustien vieraaksi FC Honka. Joukkueet lähtevät otteluun tasapisteistä. Maalierokin on molemmilla joukkueilla sama, mutta espoolaiset ovat sarjataulukossa pykälän kotijoukkuetta edellä tehtyjen maalien perusteella.

Hongan edellinen ottelu oli varsin kaksijakoinen. JyPK paukutti Harjun stadionilla ensimmäisten 24 minuutin sisään kolme maalia ja ottelu näytti ratkenneelta. Vierasjoukkue oli kuitenkin eri mieltä. Honka esitti upean nousun ja poistui Jyväskylästä voittajana loppulukemin 3-4. Tämä tulos varmisti samalla sekä Hongan että PK-35:n sarjapaikan Kansallisessa Liigassa myös kaudeksi 2021.

Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen ottelu pelattiin Tapiolan urheilupuistossa heinäkuun puolivälissä. PK otti vieraissa täyden pistepotin Katja Hakalan ensimmäisen jakson maalilla. Vääntö oli kahden laadukkaan joukkueen tasainen mittelö ja samaa on lupa odottaa myös tulevana lauantaina MagneCit Areenalla.

Punamustien vastuuvalmentaja Rami Rantanen on ollut tyytyväinen nousijajoukkueen ilmeeseen viimeaikaisista tappioista huolimatta.

– Joukkue ei ole yhdessäkään ottelussa antanut periksi. Edellinen matsi Ahvenanmaalla oli hyvä esimerkki tästä. United tuli todella kovaa avausjaksolle ja iski taululle selkeät lukemat. Yhdenkään pelaajan pää ei painunut alas ja jengi tuli toiselle puoliajalle sisään taistellen jokaisesta pallosta antamatta senttiäkään periksi. Tämä on tavallaan koko kautemme kantava teema. Haluamme jokaisessa ottelussa todistaa, että kuulumme tähän sarjaan. Tämä ei muutu, oli tilanne pelissä mikä tahansa.

– Tiesimme kauteen lähdettäessä, että edessä on aivan eri tason vastustajia kuin aiemmin. Opimme, kasvamme ja kehitymme jokaisessa pelissä. Eräänlainen minimitavoite on nyt saavutettu, kun sarjapaikka ensi kaudeksi on varmistettu. Aiomme nauttia ja laittaa kotiyleisön edessä kaiken likoon taas lauantaina.

“Räde” toivoo, että Pihlajamäkeen saapuu runsaslukuinen yleisö kannustamaan kotijoukkuetta.

– Nämä matsit ovat kuitenkin harvinaista herkkua, niin meille joukkueena kuin myös katsojille. Kannattajiemme tuki antaa meille voimaa. Olisi hienoa nähdä taas katsomossa iso määrä omia junioreitamme kannustamassa meitä.

Joukkueen kapteeni Amanda Rantanen yhtyy valmentajan toiveeseen.

–On ollut mahtavaa nähdä miten kannattajamme ovat kiertäneet ympäri Suomea meidän tukena. Jopa Ahvenanmaalla näkyi Pihliksestä tuttuja kasvoja katsomossa. Teidän tuki meille on ollut ihan mieletöntä. Saamme tosi paljon lisävirtaa kannustuksesta ja tsemppihuudoista. Jokainen meistä taistelee kentällä toistemme, mutta myös teidän puolesta.

– Meillä on loppukauden aikana vielä kolme kotipeliä jäljellä tämän upean jengin kanssa. Toivon sydämeni pohjasta, että tulette kokemaan ne meidän kanssa. Toivottavasti saamme taas viikonloppuna MagneCit Areenalle meteliä, se energia todellakin välittyy kentälle!

Vastikään jatkosopimuksen Punamustien kanssa solminut Rantanen valaa uskoa joukkueeseensa kauden loppusuoran häämöttäessä.

– Tulen muistamaan tämän kauden aina. Olemme painaneet älyttömästi hommia läpi vuoden. Kaikki ne treenitunnit, hikipisarat ja tuskan hetket on koettu näiden pelien eteen. Ollaan puskettu eteenpäin, välillä kaaduttu, mutta aina noustu yhdessä ylös. Meillä on upea porukka kasassa ja on niin siistiä, että pääsemme nauttimaan näistä matseista yhdessä. En voisi olla ylpeämpi tästä jengistä!

– Tietynlainen tavoite on nyt saavutettu, kun ensi kauden sarjapaikka on varma. Nälkä kasvaa kuitenkin syödessä. Toivon, että kauden viimeisissä peleissä nähdään itsevarma, rento, hemmetisti taisteleva ja periksiantamaton PK-35. Haluamme saada kaikki mahdolliset lisäpisteet taskuun. Tiedän, että tämä joukkue pystyy vieläkin parempaan ja aiomme näyttää sen lauantaina. Nähdään Pihliksessä!

Ottelu pyörähtää käyntiin klo 14. K18 anniskelualue Baari-35, Café-35 sekä Poutun grillipiste palvelevat yleisöä klo 13 lähtien. Liput 10€ / 5€ (alennusryhmät). Kausikorttimme voit ostaa täältä.

Search