Hyppää sisältöön
TiPS

TiPS

TiPS - JyPK
10.10.
1 - 0
Tikkurila TN,
Vantaa
Yleisöä: 207
JyPK

JyPK

Kotijoukkueen ennakko: "Mestaruusjahti jatkuu"

Kansallista Liigaa on jäljellä enään neljä ottelukierrosta ja huomenna pelataan ottelukierros nro 15 loppuun. Viidennentoista kierroksen starttasivat jo syyskuun alkupuolella HJK ja Åland United, jolloin Klubi onnistui kukistamaan sarjakärki Ålandin lukemin 1-0.

Ålandin tappio HJK:lle tarkoittaa myös sitä, että Tikkurilalaisilla on jälleen lauantaina voitolla mahdollisuus nousta tasapisteisiin ahvenanmaalaisten kanssa. HJK kolkuttelee kärkiportteja myös kolmannelta sijalta, ollessaan vain pisteen päässä vihreävalkoisia. Lauantain kierros tarjoaa siis vähitäänkin jännittävät asetelmat itse otteluihin lähdettäessä.

Cup-finaalin katkera tappio on nyt pyyhitty pois mielestä ja keskittyminen on täysin lauantaissa, kun JyPK saapuu Tikkurilan Urheilupuistoon vieraaksi. TiPS ja JyPK kohtasivat toisensa ensimmäisessä kohtaamisessaan kauden aikana 18. heinäkuuta, jolloin TiPS kävi Jyväskylästä hakemassa täyden pistepotin lukemin 2-4.

Lauantain vierailijan, JyPK:n, kausi on kokonaisuudessaan ollut haastava. Joukkue on onnistunut 14 pelaamastaan ottelusta keräämään vain kymmenen sarjapistettä, kun sen saldo näiden ottelukierroksien jälkeen on kolme voittoa, yksi tasapeli sekä kymmenen tappiota.

Jyväskyläläiset on kuitenkin osoittanut kauden aikana useaan otteeseen, että palasten loksahtaessa kohdilleen, se pystyy haastamaan minkä tahansa joukkueen Kansallisesta Liigasta. Tästä hyvänä esimerkkinä mm. elokuun alusta, kun JyPK kaatoi kotonaan HJK:n lukemin 2-0.

Klassinen mitään ei tule ilmaiseksi -sanonta tulee pitämään varmasti myös paikkansa lauantaina, kun TiPS ja JyPK lyövät yhteen klo 14 alkavassa ottelussa.

Liput tuttuun tyyliin 10 euroa, Ruutu + palvelu näyttää jälleen ottelun suorana. Lämpimästi tervetuloa kannustamaan TiPS voittoon!

TiPS – JyPK, Kansallisen Liigan ottelukierros nro 15, lauantaina 10.10, klo 14 Tikkurilan Urheilupuistossa.

Search