Yleisöä: 388
HJK

HJK

FC Honka – HJK 2-0 (1-0)

Espoossa FC Honka lyttäsi tylysti HJK: mestaruushaaveita voittamalla hallitsevan mestarin 2-0. HJK tuli otteluun valtavalla ryminällä, ja jo ensiminuuteilla aggressiivisuus vei HJK maalintekosektoreille asti. Paine ei kuitenkaan tuottanut tulosta, vaan Honka-puolustus kesti HJK:n vahvan alun. Vajaan parinkymmenen minuutin pyörityksen jälkeen Honka pääsi ensi kertaa starttaamaan omaa hyökkäystään. Milla Punsar sai pallon kuudentoista tuntumassa ja haki jalkansa väkisin vapaaksi. Punsarin komea viimeistely ei jättänyt HJK:n maalilla Anna Koivuselle juuri toivoa.

HJK rakensi toisen puoliajan alussa muutaman potentiaalisen tilanteen, mutta viimeistely-yritykset jäivät vaisuiksi. Noin seitsemänkymmenen pelatun minuutin jälkeen Eveliina Parikka sai aikaan jo paremman laukauksen, mutta terävä veto painui hieman ohi Honka-maalin.

Espoolaiset sen sijaan eivät tilanteitaan tuhlailleet. 76. peliminuutilla ensin Dana Leskinen jekutteli HJK puolustusta ja oli saada tökättyä pallon etukulmasta maaliin, mutta jotenkin klubi vielä tästä selvisi. Jo seuraavasta tilanteesta kuitenkin Tiia Savolainen puski tilanteeksi 2-0. Nämä jäivät myös loppulukemiksi.